LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024

Gravida Sofia Ståhls fruktansvärda tid med Tareq Taylor – erkänner bråken: ”Mycket begärt”

14 aug, 2024
Sofia Ståhl
TT / TV4
Tareq Taylor och Sofia Ståhl väntar sitt första barn tillsammans.
Nu berättar Sofia om den svåra graviditeten – och irritationen mot Tareq.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tareq Taylor avslöjar bostadsköpet med Sofia StåhlBrand logo
Tareq Taylor avslöjar bostadsköpet med Sofia Ståhl

Under inspelningen av tv-programmet Lyckomaten fattade stjärnkocken Tareq Taylor, 55, och hälsoprofilen Sofia Ståhl, 36, tycke för varandra.

2022 bekräftade de båda att de var ett par och har sedan dess bland annat hunnit med att flytta till en lyxvilla som de håller på att renovera.

Men det är inte den enda stora förändringen i parets liv på senaste. För även om Sofia tidigare varit tveksam till att skaffa barn, kunde paret i början av augusti bekräfta att en liten unge är påväg!

Både Tareq och Sofia har ett varsitt barn från tidigare relationer, men för Sofias del verkar hennes två graviditeter skilja sig åt rätt mycket.

Sofia Ståhls tuffa veckor – irritationen mot maken Tareq

I ett blogginlägg på Femina skriver hon om den första tiden.

”De första veckorna mådde jag som jag uppfattar att de flesta gör när kroppen ställer om till en graviditet - PISSSSSS heheehe. Alla hormoner i omlopp och ja, allt som kommer med det”, skriver hon.

Annons

Det är vida känt att graviditeter är krävande och kan vara väldigt jobbiga för somliga. I Sofias fall har hon märkt att den utmanande tiden också går ut över partnern Tareq.

”Var helt slut, hade en del humörsvängningar och liksom taggig mot Tareq som jag aldrig är annars. När kroppen landat i att ah nu är vi gravida så det bakas så kom några veckor med illamående och fortsatt trötthet men i övrigt rätt bra. Inte mitt piggaste och gladaste men det är mycket begärt i den omställningen”, skriver hon i blogginlägget.

Glada beskedet: ”Den här graviditeten är lättare”

Även om paret gick ut med den lyckliga nyheten relativt nyligen, så har graviditeten pågått längre än så. Och för Sofia Ståhls del blir tillvaron enklare och enklare för varje dag som går – snarare än det motsatta.

”Efter vecka 10-12 ungefär har jag mått bättre och bättre. Rent fysiskt har jag inga krämpor vilket jag är enormt tacksam för och det jag slagits med är den enorma tröttheten, vilket är rimligt eftersom vi bygger hus för egen maskin”, skriver hon och fortsätter:

”Är så oerhört tacksam över att den här graviditeten är lättare än den andra, framförallt eftersom vi är inne i ett sådant stort byggprojekt som kräver allt av oss.”

FOTO: TT / TV4

Annons