LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Gravida Sofia Ståhls ilska mot Tareq – har fått nog av beteendet

28 okt, 2024
Sofia Ståhl, Tareq Taylor
Sofia Ståhl och Tareq Taylor väntar sitt första gemensamma barn tillsammans.
Men nu avslöjar paret att de har problem i relationen.
– Som ett fuck you finger, säger Sofia på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisa Lindströms längtan efter barn med nya pojkvännen: ”Älskar”Brand logo
Elisa Lindströms längtan efter barn med nya pojkvännen: ”Älskar”

TV-profilen och kocken Tareq Taylor, 55, samt hälsoprofilen Sofia Ståhl, 36, har varit ett par sedan 2019, då de träffades under inspelningen av SVT-programmet Lyckomaten.

Tareq taylor och Sofia Ståhl väntar barn tillsammans

Sedan dess har livet bjudit på många förändringar, och nu står kärleksparet inför en spännande ny fas: de väntar nämligen sitt första barn tillsammans!

Detta glädjande besked delade Sofia med sina läsare på sin blogg på Femina tidigare i år, där hon uttryckte sin lycka och förväntan inför det kommande familjetillskottet.

”Jag är gravid?! Vi ska få en bebis?! Trots att vi vetat det ett bra tag så är det som att jag inte riktigt vet om jag verkligen förstått det. Det känns så oerhört naturligt och självklart och samtidigt helt ofattbart. En liten bebis? I min kropp.”, skrev Sofia bland annat då.

Annons

Sofia Ståhls frustration – Tareq Taylor kan inte smsa

Trots att Sofia och Tareq verkar vara lyckligare än någonsin, har deras resa inte alltid varit så enkel. På Instagram delar paret med sig av att de stötte på en del små missförstånd i början av deras förhållande, särskilt när det gällde sms-kommunikationen.

Sofia anser att många av kommunikationsproblemen berodde på att Tareq lider av det hon kallar "sms-dyslexi." Helt enkelt förklarat att han kanske inte var den bästa på att besvara hennes kärleksfulla sms.

Såhär låter deras diskussion i klippet på Instagram:

– Jag skrev något jättekärleksfullt och så fick jag tillbaka två hjärtan, säger Sofia.

– Det är väl snällt?, svarar Tareq då och skrattar.

– Det är ju som ett fuck you finger, svarar Sofia skämtsamt då.

Sofia förklarar sedan för Tareq att det faktiskt inte är kärleksfullt och att hon tar det som en diss eftersom hon har ansträngt sig och skrivit en utförlig kärleksförklaring till honom.

FOTO: Skärmdump Youtube

Annons