LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Gravida Sofia Ståhls jobbkaos – väljer att inte vara föräldraledig

14 okt, 2024
AvMalin Stenberg
Det är inte långt kvar tills Sofia Ståhl och Tareq Taylors första gemensamma barn föds.
Nu berättar Sofia om sitt ovanliga beslut.
Nästa år blir väldigt speciellt för oss”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lisa Nilsson om sina barns frustration – jämför med Bianca IngrossoBrand logo
Lisa Nilsson om sina barns frustration – jämför med Bianca Ingrosso

Hälsoprofilen Sofia Ståhl, 36, och kändiskocken Tareq Taylor, 55, väntar sitt första gemensamma barn.

Paret träffades i samband med inspelningen av tv-programmet lyckomaten i SVT 2019 och gick 2022 ut med att de var ett par.

Tillsammans reser de numera runt i landet och föreläser om välmående och inte nog med det – de håller dessutom på att bygga sitt drömhus ute i skärgården och spelar in ett nytt tv-program tillsammans för kanal 5 och Max.

Fullt upp med husbygge

Om huset kommer vara klart i tid till att barnet föds visste inte Tareq Taylor när han intervjuades i P4 Extra tidigare i oktober.

– Ska jag vara riktigt ärlig med att jag vet inte. Vi kämpar på kan jag säga, sa Tareq och fortsatte:

– Sofia har ju sprungit höggravid på taket och bockat plåt med mig så att, vi jobbar på och vi jobbar ganska hårt med det, sa han till P4 Extra.

Annons

Men när barnet väl har kommit verkar saker inte lugna ner sig för paret.

Sofias ovanliga beslut

Nu avslöjar nämligen gravida Sofia Ståhl att hon tagit en lite annorlunda beslut. Hon tänker nämligen inte vara mammaledig.

– Nästa år blir väldigt speciellt för oss i och med att vi ska få bebis, bygger hus, spelar in tv-serie, har företag och jobb och ett liv som pågår. Så jag kommer inte vara traditionellt föräldraledig den här gången heller, säger hon i ett händelse-inlägg på Instagram och förklarar att hon inte var föräldraledig med sin dotter Edith som föddes 2017.

Hon fortsätter:

– Sen får man försöka balansera så gott de går med alla saker som händer samtidigt, vilket jag har stor respekt för och jag vet att det kommer bli väldigt tufft, utmanande. Jag är glad att jag har gjort jobbet med bebisdelen en gång innan och har med mig erfarenheter av det, och jag vet redan nu att det finns saker och ting som jag absolut inte kommer upprepa. Men det kommer bli mycket, definitivt, säger hon.

FOTO: TV4/INSTAGRAM

Annons