LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Gry Forsells stora lycka – avslöjar glädjebeskedet i sändning

11 okt, 2024
Till vänster: Gry Forsell skrattar i Mix Megapols studio. Till höger: Gry Forsell och maken Alex.
Gry Forsell hör vi varje vardag i Gry Forsell med vänner på Mix Megapol sen 2004.
Men fredagens sändning var något alldeles särskild!
Idag firar vi”, skriver Mix Megapol på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bakom kulisserna med Gry Forssell på Mix Megapol – svarar på frågan alla undrarBrand logo
Bakom kulisserna med Gry Forssell på Mix Megapol – svarar på frågan alla undrar

Gry Forsell, 51, är en av våra mest folkkära programledare som har varit aktiv i flera decennier. Hon har synts som programledare i Gladiatorerna, Körslaget och Sommarkrysset men nu för tiden ligger fokuset på att sända morgonradio i Mix Megapol.

Privat är hon varit tillsammans med sin make Alex Kossek, 46, sen 2001, och de har två barn ihop.

På fredagen hade Gry något alldeles särskilt att fira, vilket visades upp i Mix Megapols studio!

Gry Forsells stora lycka – firandet i studion

Gry har sitt egna radioprogram Gry Forssell med vänner, som tidigare hette Äntligen morgon. Programmet har rullat på varje vardagsmorgon sedan starten 2004 och genom åren har mycket hänt under livesändningarna.

Annons

Nyligen avslöjade till exempel kollegan Erik Myrlund, 40, att han ska få barn med en annan Mix Megapol-kollega, vilket fick Gry att bli helt till sig av glädje.

Gry har alltså jobbat på Mix Megapol i hela 20 år nu, något som firades i fredagens sändning! Studion pyntades med ballonger och Gry fick till exempel också ta emot grattis-hälsningar från olika kändisar som genom åren gästat studion, så som Petter, Kristian Luuk och Babben.

På Instagram publicerade också kanalen en hyllning till programledaren där de klippt ihop roliga videos på programledaren från de senaste åren.

Tack Gry för att du gått upp klockan 05 i 20 år för att vara vårt morgonsällskap. Idag firar vi att Gry sänt radio i 20 år!” skriver Mix Megapol till inlägget.

Följarnas kärlek till Gry Forsell

Bland kommentarerna är det många som gratulerar Gry för sitt jubileum, och det är tydligt att hon har varit väldigt uppskattad de här 20 åren.

Annons

Bland annat har programledaren Kristian Luuk kommenterat ett hjärta och en emoji som applåderar, och radioprogramledaren Titti Schultz skriver att hon är en stjärna.

20 år!! världens coolaste Gry!! Du är bäst”, kommenterar en annan person.

Bästa bästa sällskapet på morgonen som gör att oavsett hur allting är får man ett leende på läpparna och känner sig trygg och omfamnad som i en VARM kram på morgonen!! Sluta ALDRIG bästa coolaste roligaste lojala smarta rappaste finaste Gry & alla ni andra!!”, skriver en tredje.

Stort grattis bästa Gry!! Hoppas få lyssna på dig 20 år till, minst!!”, kommenterar ytterligare en.

Hurra hurra!! Grattis till dina 20 år i radio! Lyssnar varje dag och får alltid goa skratt på väg till jobbet”, skriver en annan.

FOTO: Instagram/Skärmdump, TT

Annons