LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Gry Forssell går emot Benjamin Ingrosso – anklagelserna mot artisten i direktsändning

02 okt, 2024
AvAlva Jonsson
I radioprogrammet Gry Forssell med vänner diskuterar de att den nya artisten Arwins låt För bra för att det ska vara sant påminner misstänkt mycket om en annan låt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bakom kulisserna med Gry Forssell på Mix Megapol – svarar på frågan alla undrarBrand logo
Bakom kulisserna med Gry Forssell på Mix Megapol – svarar på frågan alla undrar

Det var på 90-talet som svenska folket fick lära känna Gry Forssell, nu 51. Då började hon som programledare på SVT. Sedan dess har hon lett många populära tv-produktioner som bland annat Gladiatorerna, Sommarkrysset och Körslaget.

Förutom en gedigen karriär som programledare i tv är vi också vana att höra hennes röst i våra radioapparater. Gry har varit aktiv som radiopratare sedan 2004 och gör alltså sitt tjugonde år i år. Varje vardagsmorgon mellan 06 och 10 leder hon programmet Gry Forssell med vänner i Mix Megapol. I programmet diskuterar de ibland låtar som de tycker påminner väldigt mycket om varandra –och låter lyssnarna rösta om låten ska fällas eller inte fällas för stöld.

Benjamin Ingrosso hyllar artisten – Gry Forssell anklagar honom för stöld

Den 16-åriga nykomlingen Arwin Ismail, mer känd under artistnamnet Arwin, har hyllats för sin musik av stora namn som Benjamin Ingrosso och Edvin Törnblom. Men nu är en av hans låtar uppe för debatt i Grys radioprogram. Det är nämligen en lyssnare som tycker att Arwins låt För bra för att vara sant påminner väldigt mycket om Glenn Mederios 80-tals hit Nothing's gonna change my love for you.

Programledarna vill fälla låten

Efter att ha spelat refrängerna i de båda låtarna efter varandra skriker Gry rakt ut:

– Det är ju samma låt! Kom igen ”Bodis” fäll!

”Bodis”, alltså Thomas Bodström gästar ibland programmet bland annat för att svara på lyssnarnas frågor om politik, brott och straff, och han håller med om att de två låtarna är väldigt lika.

– Det blir en fällning, det var ju en direkt efterapning hela vägen, säger han i programmet.

FOTO: TT

Annons