LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Gry Forssell i chock över Rickard Olssons nya relation: ”Inget förvånar mig längre”

08 okt, 2024
AvAlva Jonsson
När radioprofilen Gry Forssell gästar podcasten Nemo möter en vän avslöjar hon vad hon tycker om Rickard Olssons nya förhållande.
– Sjukt, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

”Jag har aldrig” med Gry Forssell – kysste kändismannen i studionBrand logo
”Jag har aldrig” med Gry Forssell – kysste kändismannen i studion

Gry Forssell, 51, har varit en av media-Sveriges starkast lysande stjärnor under flera decennier. Hon har synts som programledare i Gladiatorerna, Körslaget och Sommarkrysset men nu för tiden ligger Grys fokus på att sända morgonradio.

På kanalen Mix Megapol har hon sitt egna radioprogram Gry Forssell med vänner, som tidigare hette Äntligen morgon, och programmet har rullat på varje vardagsmorgon sedan starten 2004.

Gry Forssell slutade bry sig när hon fyllde 50

I intervjupodden Nemo möter en vän träffar profilen Nemo Hedén, 37, varje vecka en känd person som han är nyfiken på att veta mer om.

Den här veckan är det just Gry Forssell som gästar podden, vilket hon berättar att hon tidigare tackat nej till att göra upprepade gånger.

Annons

– Men när jag fyllde 50 så började jag skita i allt, och börjat säga ja till saker, berättar hon i intervjun.

Chocken angående Rickard Olssons kärleksliv

Nemo var med i den andra säsongen av Kompani Svan och berättar i intervjun om när gänget som medverkade i programmet var på Kristallen-galan. Det är då tv-profilen Rickard Olsson, som var med i samma säsong som Nemo, kommer på tal.

– Hur sjukt att han och Cathrine Hardenborg blev ihop!?, utbrister då Gry.

– Ja men ingenting förvånar mig längre, så kan jag säga, skrattar Nemo till svars.

Rickard Olsson berättade för Hänt i slutet av juni att han funnit kärleken i den tidigare supermodellen Cathrine Hardenborg, en nyhet som alltså fick Forsell att haja till.

FOTO: TT / Hänt

Annons