LÄS MER:NYTT! Spel Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Gynnings kärlekshyllning till sambon: "Hållkäften team"

03 apr, 2017
author Lina Linnros
Lina Linnros
Carolina Gynning och Alexander Lydecker pratar inte ofta om deras privatliv. Under helgen valde de dock att göra ett undantag på Instagram.
Annons

Mångsysslaren och entreprenören Carolina Gynning, 38 och kärleken Alexander Lydecker, 35, har varit ett par sedan 2010. Carolina som både bloggar och Instagramar flitigt brukar aldrig lägga upp bilder på sin sambo eller skriva om honom, men under helgen gjorde hon ett undantag. På sin Instagram hyllar Carolina sin sambo, och han hyllar tillbaka:

“Alexander jag är så stolt över dig. Du jobbar häcken av dig och pluggar en MBA samtidigt. Samtidigt har du denna veckan haft full service på tjejerna när mamma jobbat på Ibiza. Vi är ett riktigt #hållkäftenteam som du skulle säga älskar dig”, skriver Caroline under en bild på sambon med dottern Alicia.

Annons:
Glöm tandkräm som bleker – här är effektiva hemmametoden

I kommentarsfältet svarar Alexander på Carolinas kärlekshyllning:

Annons

“Tack snälla älskling. Hållkäften team är vad vi är, och du är den starkaste jag känner. Snart United igen. Älskar dig”.

Under deras 7 år tillsammans har de fått två barn, Adele, 4, och Alicia, 2. I en intervju med Mama har Carolina tidigare berättat om att hon i princip har varit ensamstående då Alex både jobbar och pluggar:

– Jag har väldigt mycket eget ansvar, ja. Han jobbar både på Expressen som hög chef och pluggar en MBA (Master of business administration, reds. anm.) Men jag ska inte ljuga, det var verkligen jag som propsade på att ha två barn, tätt. Jag har inte umgåtts med någon. Jag har bara jobbat och varit mamma. Ingenting annat. Det har verkligen varit tufft.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När Hänt pratade med Alexander i höstas berättade han att han förstår hur mycket ansvar Carolina tagit och tackade henne:

– Det känns som att folk vill svartmåla mig, men Carolina har ju gjort sjukt jävla mycket, något som inneburit att jag har kunnat jobba och göra karriär. Jag är  skyldig henne ett stort tack för mina framgångar. Jag har också varit borta mycket, jag har rest en hel del, men sedan ett år tillbaka är det mindre av den varan.

LÄS MER: Carolina Gynning om sin stora rädsla: ”Jag går i terapi”

Foto: IBL

Annons