LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Hanna Hedlund i olycka med dottern – måste utredas: ”Skakade”

26 aug, 2024
Hanna Hedlund har varit med om en bilolycka.
Nu berättar hon om den läskiga händelsen som ledde till att polisen nu har hennes bil.
”Livet Livet Livet och Kör försiktigt!!!”, skriver Hanna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem blixtsnabba med Hanna Hedlund – avslöjandet om kärlekslivetBrand logo
Fem blixtsnabba med Hanna Hedlund – avslöjandet om kärlekslivet

Hanna Hedlund, 49, är en riktig förebild för många barn och ungdomar där ute. Så därför är det kanske inte särskilt förvånande att hon var inbjuden till Minutdagen som hålls på Bromma flygplats varje år.

Dagen är till för familjer som lever med barncancer och att de ska få uppleva en oförglömlig dag och tänka på något annat för en minut.

På lördagen gick den viktiga dagen av stapeln och Hanna var där tillsammans med dottern Saga, 12. Men på vägen hem hände det värsta tänkbara...

Hanna Hedlund i bilolycka – nu berättar hon vad som hände

I ett inlägg på Instagram berättar Hanna om dagen och att olyckan inträffade när de skulle köra hem från Bromma flygplats. Då blev de nämligen påkörda av en annan bil och enligt Hanna ska det ha varit väldigt läskigt, men de hade änglavakt.

Annons

”Vi fick en dag med otroligt rörande möten men väldigt mycket skratt och stor påminnelse om att livet kan ändras på en sekund, speciellt då jag blev påkörd bakifrån med Saga i bilen på vägen hem. Det var fruktansvärt och Väldigt chockartat men tack och lov är vi bara skakade, inte skadade. Vi fick hjälp av samma räddningstjänst vi en timme tidigare fått lära känna på Minutdagen. Tacksam.”, skrev Hanna på Instagram.

Hanna Hedlund söker vård – efter bilolyckan

Som tur är verkade allt gå bra, Hanna och Saga hade med andra ord tur i oturen. Men trots detta så kan Hanna inte riktigt släppa det som hänt. Nu vädjar hon om andras erfarenheter och dessutom ska hon gå till läkare för att kolla upp whiplash.

”Är verkligen så himla tacksam att det gick så bra i olyckan. Alla erfarenheter lär en ju massor. Med det sagt, ni som blivit påkörda, har whiplash, berätta hur det var för er och hur det gick till? Jag känner mig Såå trött, lite stel o har lite on i ryggen så ska till läkare då det kan komma senare har jag hört.”, skriver Hanna.

Annons

Exakt hur illa olyckan blev är fortfarande inte känt. Men Hanna kunde definitivt inte köra hem sin bil efter olyckan, för den tog polisen.

”Och kontakta försäkringsbolaget ska jag göra… polisen tog bilen så det ska jag ta reda på oxå var den är! Tack HyrdonSverige som jag leasar bil hos, all räddningspersonal sa att jag hade en bra bil och att vi nog klarat oss så bra tack vare den och att vi satt ordentligt fastspända samt att jag hade så bra avstånd till bilen framför. Tog inga bilder inga uppgifter av de andra, men allt sånt har väl polisen? Frågar här för herregud vad man känner sig vilsen, med det sagt, återigen så vansinnigt tacksam att min dotter inte har ont, chocken o rädslorna ska vi ta hand om. Livet Livet Livet och Kör försiktigt!!!”, skriver Hanna.

FOTO: TV4 / Jari Kantola/TT

Annons