LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Hanna Hedlund om hemska händelsen med dottern Saga: ”Tittar bakom mig hela tiden”

17 okt, 2024
Hanna Hedlund
Nyligen var Hanna Hedlund med om en hemsk bilolycka som har satt spår i både henne och dottern som var med i bilen.
”Tittar bakom mig hela tiden”, skriver Hanna på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistam om Naked attraction: ”Hur stor pung kan man ha?”Brand logo
Sofia Wistam om Naked attraction: ”Hur stor pung kan man ha?”

I slutet av augusti var Hanna Hedlund, 49, med om en hemsk bilolycka tillsammans med sin dotter Saga, 12. Det var på Instagram Hanna delade med sig av att hon och dottern hade blivit påkörda av en personbil när de var på väg hem från Bromma flygplats i Stockholm.

”Vi fick en dag med otroligt rörande möten men väldigt mycket skratt och stor påminnelse om att livet kan ändras på en sekund, speciellt då jag blev påkörd bakifrån med Saga i bilen på vägen hem.", skrev Hanna bland annat då.

Lyckligtvis kom båda undan oskadda från olyckan, även om de var skärrade av upplevelsen. Hanna berättade vidare att hon och hennes dotter fick hjälp av räddningstjänsten, och att polisen senare tog hand om bilen.

Annons

Dessutom åkte de båda till läkaren för att kolla upp om de hade fått några skador men båda verkade må bra efter incidenten.

Hannas Hedlunds första ord efter hemska bilolyckan

Nyligen delade Hanna en positiv uppdatering efter olyckan – för första gången sedan dess kände hon att det kändes bra att köra bil igen.

”Jag skjutsar och hämtar. Kanske för mycket. Tiden och samtalen som uppstår är ovärderliga. Tack och lov börjar det kännas ok att köra igen efter olyckan, tittar bakom mig och håller koll på att ingen kör för nära heeeela tiden dock.", skriver hon på Instagram.

I kommentarsfältet får Hanna massor av stöd från sina följare, där de skickar hjärtan och lyckönskningar till henne och dottern. Så härligt!

FOTO: Instagram/TT

Annons