LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Hanna Hedlunds lycka efter skilsmässan – första orden om nya kärleken: ”Jag älskar mitt liv”

27 sep, 2024
AvAlva Jonsson
Sångerskan och skådespelaren Hanna Hedlund har velat hålla sitt kärleksliv hemligt sedan separationen med Martin Stenmarck. Nu berättar hon om singellivet.
– Jag dejtar, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem blixtsnabba med Hanna Hedlund – avslöjandet om kärlekslivetBrand logo
Fem blixtsnabba med Hanna Hedlund – avslöjandet om kärlekslivet


Hanna Hedlund och Martin Stenmarck valde att gå skilda vägar år 2021 efter 23 år ihop. Det blev känt för allmänheten i samband med att Hanna deltog i Let's Dance för tre år sedan. Tillsammans har exmakarna tre barn och de har länge varit ett av Sveriges allra hetaste kändispar, ständigt aktuella med nya saker. Sedan skilsmässan har Hanna haft en relation med en ”hemlig pojkvän”, men de gjorde slut i början av året.

Hanna Hedlund har haft fullt upp på jobbfronten den senaste tiden och är nu återigen aktuell med showen Happy ending som hon gör tillsammans med kompisen och kollegan Pernilla Wahlgren och resten av ”Hybrisgänget” som de kallar sig.

Hanna Hedlund om livsförändringarna: ”Underbart”

Nu lever sångerskan singellivet, vilket hon verkar stormtrivas med. Hon har nyligen genomgått hälsoutmaningen 16 weeks of hell, något hon gillade så pass mycket att hon valde att köra en andra omgång av träning och andra hälsosamma vanor direkt därpå.

Annons

– Det har gjort att jag sover bättre och bara i allmänhet är på bättre humör helt enkelt, säger Hanna Hedlund.

När hon får frågan hur hon trivs med singellivet svarar Hanna:

– Singellivet är underbart! Jag älskar mitt liv.

Berättar om dejtandet

Hanna Hedlund är ofta förtegen om sitt kärleksliv. I sin senaste relation hade hon lovat sina barn att hålla förhållandet utanför rampljuset. Detta eftersom ex-killen kom från en helt annan värld och inte var van vid den offentlighet det innebär att vara ihop med en kändis. Nu har berättar hon nya detaljer om kärlekslivet.

– Ja men jag dejtar absolut, säger Hanna Hedlund.

Om det handlar om en speciell person eller flera olika dejter vill hon inte berätta, men hon verkar väldigt nöjd med sitt nuvarande läge.

FOTO: TT

Annons