LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Här avslöjas Pernilla Wahlgrens hemliga bröllop – krocken med Benjamins födelsedag

04 sep, 2024
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer i finkläder utomhus. Från dem går en röd pil som pekar på en mobiltelefon.
Det är snart dags för Pernilla Wahlgren och Christian Bauer att gifta sig igen!
Men när exakt bröllopet kommer ske är Pernilla hemlighetsfull med, men faktum är att det redan har avslöjats...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om Hans begravning: ”Fick det finaste avsked”Brand logo
Pernilla Wahlgren om Hans begravning: ”Fick det finaste avsked”

Snart är det dags för Pernilla Wahlgren, 56 och Christian Bauer, 58, att gifta sig, igen! Paret är ju redan äkta makar, då de i vintras hade ett intimt bröllop med närmsta familjen för att hennes nu bortgångne pappa Hans Wahlgren skulle hinna vara med.

Både Pernilla och Christian har nyligen haft sin möhippa och svensexa, och nu pågår det sista fixet inför det storslagna bröllopet som ska ske i Marbella, Spanien.

När exakt bröllopet kommer att ske är Pernilla hemlighetsfull med – men det visar sig att det faktiskt redan har avslöjats!

Pernilla Wahlgren försöker hålla datumet hemligt

På onsdagen den 4 september gästar Pernilla och Christian Nyhetsmorgon, och intervjuas av Martin Järborg, 45, och Maria Forsblom, 37. Där pratar de bland annat om säsong 16 av Wahlgrens värld som har premiär på torsdag, men såklart också om det stundande bröllopet.

Annons

Pernilla får frågan om när exakt bröllopsklockorna kommer ringa.

– Eh, snart, svarar hon och skrattar.

– Väldigt snart, fyller Christian i.

– Det roliga är att jag har varit lite hemlig, jag kommer inte säga, men så tänkte jag att om man tittar på Wahlgrens värld så kommer man nog faktiskt få veta när det är.

Då gifter sig Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Maria säger då att om man kollar på TV4 Play så kan det vara så att Pernillas mamma Christina Schollin, 86, sagt någonting om det. Lördagen den 31 augusti gästade nämligen Christina Nyhetsmorgon.

Då pratade hon med Jenny Strömstedt, 52 om bland annat saknaden efter Hans, och Jenny frågar om inte Christina tror att Hans kommer vara med även på det här bröllopet, i någon form.

– Han tyckte inte om att missa en stor fest, och särskilt inte en sån här fest som Pernilla och Christian kommer att bjuda på i Marbella den 13 september. Så på ett eller annat sätt så kommer han att vara närvarande, och jag kommer att åka dit. Och det blir en stor glädjefest, svarar Christina.

Annons

Men faktum är att det datumet var känt redan långt innan Christina avslöjade det.

I Wahlgrens värld säsong 15, som sändes i våras och somras, får vi flera gånger se Pernilla och Christian planera inför bröllopet. Trots Pernillas vilja att hålla datumet hemligt kan man i avsnitt sex se en skymt av en vad som verkar vara en inbjudan.

Kameran filmar en mobil där en bild har skickats till ”CB”, med största sannolikhet alltså Christian.

Pernilla Wahlgren and Christian Bauer are getting married! Save the dates. September 12-14/2024. Marbella Spain.” står det i bilden.

En mobiltelefon som har en sms-konversation uppe där en bild har skickats.
I Wahlgrens värld avslöjas datumet för bröllopet. Foto: Max / Skärmdump

Det är ett spännande datum av två anledningar. Dels sker det på otursdagen fredag den 13:e och Pernillas son Benjamin Ingrosso fyller dessutom 27 år den 14 september.

FOTO: TT, Max/Skärmdump

Annons