LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Här kliver Måns Möllers son Viggo upp på scenen – alla jublar: ”Stjärna”

24 jul, 2024
Måns Möller tillsammans med sonen Viggo på Idrottsgalan 2024. Båda ser glada ut och Viggo applåderar. Från Viggo går det en röd pil som pekar mot en mindre bild där Viggo syns stå på en scen med mikrofon i handen.
Komikern Måns Möller har pratat öppet om sonen Viggo och hans autism-diagnos.
I en inlägg på Instagram visar Måns nu upp Viggos mod – när sonen intar scenen och sjunger!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför stöttade inte Per Morberg sin dotter Astrids valBrand logo
Därför stöttade inte Per Morberg sin dotter Astrids val

Komikern och programledaren Måns Möller, 49, har vi sett i bland annat program som Släng dig i brunnen, Parlamentet och Cirkus Möller.

Just nu är han aktuell med sin egen stand up-turne Mitt perfekta liv som handlar om autism, singelliv och världens längsta 40års-kris.

På det privata planer är Måns singel, sen han och exet Sophie Freij, 41, valde att gå skilda vägar. Måns har sonen Viggo Möller, 18, från en annan relation.

Måns Möllers kamp för sonen Viggo – rätten att röra på sig

De senaste åren har Måns varit öppen med sonens autism och Viggo har medverkat vid hans sida i olika offentliga sammanhang. I vintras åkte de till exempel Vasaloppet tillsammans.

Idrottsgalan 2024 syntes de också ihop på scen, då Måns fick motta Fairplay-priset för sina insatser med Viggo Foundation. En stiftelse som strävar mot att barn som Viggo, och barn med andra diagnoser, ska få samma förutsättningar som andra för att idrotta.

Annons

När Måns gästade Rix FM med Martina Thun kort därefter, berättade han om lyckan i att få ta emot priset.

– Det betyder ju mycket för hela Viggo Foundation, jag är ju ansiktet utåt men vi har en tjej som jobbar med det här varje dag, i flera timmar. Vi har folk som står i regnet och snitsar löparbanor, beställer medaljer, folk ställer upp med mat och swishar pengar. Det ger ju energi till hela grejen.

Viggo Möller sjunger på scen – alla jublar

På sin Instagram har Måns Möller nu lagt upp en video på sonen Viggo där han står på scen med en mikrofon i handen. Måns skriver att han soundcheckar med Engmans Kapell, och i videon sjunger Viggo deras låt Norrland som tävlade i Melodifestivalen i år.

”Från att vägra gå upp på scen till att sjunga i mikrofonen. Heja Viggolino du är så modig”, skriver Måns till inlägget.

Annons

I kommentarerna är det många som skickar hejarop till Viggo. En av dem är Pernilla Wahlgren, 56.

”Stjärna!”, skriver hon.

Och flera andra följare håller verkligen med.

”Men jösses! Snacka om personlig utveckling! Och vilket leende! Se vad stolt han är över sitt mod! Snart står han på scenen, precis som farsan! Hejja Viggo!!!,” kommenterar en följare.

”Wow, modigt och vilken röst! Heja Viggo!!”, skriver en annan.

”Modigt och vilken fin sångröst Viggo har”, kommenterar en tredje.

FOTO: Instagram/Skärmdump, TT

Annons