LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Här råkar Pernilla Wahlgren avslöja alldeles för mycket – privata meddelandet läckt

29 sep, 2024
AvAlva Jonsson
Pernilla Wahlgren har många bollar i luften, och ibland blir det svårt att hålla reda på vad hon publicerar vart.
Häromdagen råkade hon publicera en text som absolut inte var menad för hennes Instagram – Hänt vet vad det stod innan det ändrades.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistams avslöjande om Pernilla Wahlgrens bröllop: ”Hon är så virrig”Brand logo
Sofia Wistams avslöjande om Pernilla Wahlgrens bröllop: ”Hon är så virrig”



Pernilla Wahlgren, 56, befinner sig just nu på Maldiverna där hon njuter av en efterlängtad smekmånad tillsammans med sin make Christian Bauer, 58. Trots det har hon inte semester. Hänt har tidigare berättat att paret inte är ensamma på resan, utan de har med sig Wahlgrens värld-teamet som filmar dem inför nästa säsong av realityprogrammet.

Förutom det gör Pernilla också podden som hon har ihop med kollegan och vännen Sofia Wistam från de tropiska resmålen. I veckans poddavsnitt är dessutom Sofia sjuk och då får Christian hoppa in som vikarie.

Annons

Pernilla marknadsför show från smekmånaden

Pernilla har även frekvent uppdaterat sin Instagram, både med bilder och filmer från smekmånaden, reklam för hennes förställning Pernilla Wahlgrens Happy ending och klipp från den senaste säsongen av Wahlgrens värld som just nu går på Kanal 5 och MAX.

Missen som avslöjar: ”Hej min vän

Det är när hon ska marknadsföra veckans avsnitt av programmet som hon råkar göra den stora missen. I inläggstexten som först publicerades skriver Pernilla :

”Hej min vän, hoppas ni har det fantastiskt! Här kommer veckans klipp till sociala medier för avsnitt 5 som släpps imorgon torsdag på Max.

HÖRDE JAG TORSDAG?! Nu finns ett nytt avsnitt av ”Wahlgrens värld” på MAX @streammaxse Yeyyy!!! @cebebauer & @magnuswistam övar på sina tuff-danser inför min @sofiawistam's PODSHOW @wahlgrenochwistam LIVE! KL 20.00 på @kanal5sverige”


Så såg inlägget ut innan ändringen. FOTO: Instagram / skärmdump


Det verkar alltså inte som att det är Pernilla själv som skrivit texten och efter misstaget upptäcktes har inlägget redigerats så att det första stycket är borttaget.

FOTO: TT/ Instagram skärmdump

Annons