ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Här smäller det i Nyhetsmorgon – TV4-profilen tappar fattningen: ”Förlåt?”

26 okt, 2024
Jenny Alversjö och väder-Ingrid
I direktsändning kan allt hända!
Jenny Alversjö berättar nu om den höga smällen i Nyhetsmorgon:
”Ingen skadades”, skriver hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Leif GW Persson avslöjar anledningen bakom avhoppet från TV4: ”Plottrigt"Brand logo
Leif GW Persson avslöjar anledningen bakom avhoppet från TV4: ”Plottrigt"

TV4:s tittarfavorit Nyhetsmorgon är det många som följer dagligen. I och med att programmet direktsänds händer det då och då att det blir lite galet.

Under lördagens avsnitt är ett sådant tillfälle. Det var Jenny Alversjö som programledde sändningen, och Matilda Boza stod för nyhetsuppdateringarna och Ingrid Eronn för vädret.

Väder-Ingrid hoppar till i Nyhetsmorgon – stora smällen

Denna gång var det sistnämnd som fick kämpa för att genomföra väderpresentationen, efter att ha blivit ordentligt skrämd av något i kulisserna. Runt 11.07 i programmet hör man nämligen en stor dunk i bakgrunden, vilken får väder-Ingrid att hoppa till.

Annons

– I södra Sverige kommer vi... Förlåt, oj hoppsan?!, utbrister hon chockerat och fortsätter stapplande:

– Eh... Om vi blickar ut över Europa...

Ingrid skrattar till och fortsätter som det fullblodsproffs hon är med presentationen, även om man ser hur blicken då och då vänder sig mot någonting bakom kulisserna.

– ...Då kan vi se att vi har högtrycksområden här, men också lite ostadigt väder här över de västra delarna av medelhavet.

Jenny Alversjö om incidenten bakom kulisserna: ”Råkade tappa en...”

För Hänt berättar programledaren vad som egentligen hände.

Annons

”Tove Nilsson råkade tappa en väldigt tung skärbräda i köket. Men ingen skadades och sändningen fortsatte.”, skriver Jenny i ett meddelande till Hänt.

Tove är alltså kocken för dagen, som under avsnittet bjöd på en härlig pumpaspecial med höstens smaker!

tv-kocken Tove Nilsson

FOTO: TV4

Annons