ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Första bilden på Liam Paynes flickvän efter dödsfallet – helt förstörd

21 okt, 2024
AvMalin Stenberg
Efter Liam Paynes död – nu har flickvännen setts för första gången.
One Direction stjärnan dog efter ett fall från en balkong i mitten av förra veckan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Peg Parneviks lycka – orden om pojkvännen SebastianBrand logo
Peg Parneviks lycka – orden om pojkvännen Sebastian

Det var i onsdags i förra veckan som den tidigare One Direction bandmedlemmen Liam Payne, 31, avled efter ett fall från en balkong.

Stjärnan befann sig i Argentinas huvudstad Buenos Aires för att delta i en konsert tillsammans med den tidigare One direction-kollegan Niall Horan, 31.

Dagen som Liam Payne dog hade personalen på hotellet kontaktat polisen och sagt att de var oroliga för Payne och att han var svårt påverkad av droger och alkohol.

– När han är vid medvetande slår han, slår han sönder hela rummet... Vi behöver att ni skickar någon. Ni måste skicka någon snabbt, vi vet inte om hans liv kan vara i fara. Vi är lite oroliga för att han kan göra något som riskerar hans liv, sa personalen då till polisen.

Annons

Flickvännen lämnade Payne i Argentina

Tidigare under resan hade Liams flickvän, influencern, Kate Cassidy, 25. varit med honom i Argentina, men bara två dagar innan hans död hade hon lämnat landet.

Strax före Liams död lade flickvännen ute en video på Tiktok där hon beskrev hur hon kände att hon ”bara måste åka hem” och förklarade att hon inte gillar att vara på samma ställe för länge.

Två dagar efter pojkvännens död bröt hon tystnaden och hyllade hon honom i ett inlägg på instagram:

”Liam, min ängel. Du är allting. Jag vill att du ska veta att jag älskade dig ovillkorligt och fullständigt. Jag kommer fortsätta älska dig för resten av mitt liv. Jag älskar dig Liam.”, skrev hon i inlägget.

Syntes utanför affär i Florida

Under helgen syntes Kate Cassidy till för första gången sedan pojkvännens död.

Det var i samband med att hon var ute för att handla hundmat till parets gemensamma hund, Nala, som hon fångades på bild.

Hunden är en räddningsrund som hade paret nyligen adopterat tillsammans från ett hundstall.

I bilderna kan man se hur Kate Cassidy ser sliten och sorgsen ut – klädd i mjukiskläder.

FOTO:TT

Här friar The Challenge-vinnaren Jens – unika klippet som tittarna inte fick seBrand logo
Här friar The Challenge-vinnaren Jens – unika klippet som tittarna inte fick se
Annons