LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Bildbevis: Måns Zelmerlöw utomlands utan Ciara – hamnade i säng med artisten

07 okt, 2024
Måns Zelmerlöw och hans fru Ciara tittar in mot kameran. Från dom går en röd pil åt vänster som pekar på en skärmdump från Instagram där Måns syns ligga i sängen med en annan person.
Tidigare i år avföljde Ciara Zelmerlöw maken på sociala medier och berättade att hon var fullständigt hjärtekrossad.
Sen dess har mycket hänt – och nu delar Måns med sig av en bild där han ligger i sängen med en annan person!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvist och dottern Zoe strålar på röda mattanBrand logo
Carola Häggkvist och dottern Zoe strålar på röda mattan

Måns Zelmerlöw, 38, och hans fru och Ciara Janson Zelmerlöw, 37, bor i England tillsammans med sina gemensamma barn Albert, 6, och Ossian, 2. Ciara har även sonen Archie från ett tidigare förhållande.

Den senaste tiden har dock varit turbulent för paret. Det hela började med att det i maj i år kom fram att Ciara avföljt Måns på Instagram.

Efter den tuffa tiden syns nu Måns ligga i sängen med någon annan!

Här syns Måns Zelmerlöw i säng med en annan

I ett mail till Aftonbladet i juni bröt Ciara först tystnaden och berättade att de gick igenom en tuff period.

Annons

Måns och jag går igenom en svår och privat tid. Vårt främsta fokus är och kommer alltid att vara våra barns välbefinnande och skydd. Men jag är fullständigt hjärtekrossad”, skrev hon då.

Men den senaste tiden verkar paret ha haft det bättre, då de synts på både resor ihop och varit i sommarbostaden i Båstad tillsammans. Men nu har Måns lagt upp en bild där han syns ligga i sängen med annan person!

På Instagram-story delar han med sig av en bild på en kollega, där han tackar den finska staden Rovaniemi. Staden är känd för att vara jultomtens hemstad, och Måns skriver att även om han inte fick träffa jultomten fick han se sin kollega i en discohjälm vilket var bra nog.

Skärmdump från Måns Zelmerlöws instagramstory. Bild på en man som har på sig en hjälm i samma material och färg som en discokula.
Foto: Instagram/Skärmdump

I nästa story lägger han upp en bild på han och en annan man när de ligger i sängen.

Annons

OCH jag fick spendera en natt med @petezimny!”, skriver han.

Det är musikern Peter Zimny, 46, som syns i Måns bild. Peter har i flera år varit en del av Diggiloo-orkestern, men också turnerat med bland annat Måns i många år. Så det är alltså en god vän och kollega som han delar säng med!

Skärmdump från Måns Zelmerlöws instagramstory. Han syns ligga i en säng med annan man som tar bilden.
Foto: Instagram/Skärmdump

Måns Zelmerlöw och Ciara flyttar till Sverige

I en intervju med Expressen berättade Ciara nyligen att hon är Måns nu är på en bra plats, och att de också planerar att flytta!

Annons

– Vi flyttar till en vingård i Sverige och det är väldigt roligt. Det är massa byggande, renoveringar och såna där saker.

Tidigare i somras berättade Måns att han köpt en unik vingård utanför Staffanstorp, nära hans gamla hemtrakter. Och det är alltså dit paret planerar att flytta till nästa år.

– Jag älskar verkligen Sverige och jag älskar hur saker fungerar här, det är annorlunda. Speciellt skolsystemet, det kommer bli en intressant förändring, säger hon till tidningen.

FOTO: Instagram/Skärmdump, TT

Annons