LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Här syns Pernilla Wahlgren i bikini – strålar dagar före bröllopet

10 sep, 2024
Pernilla Wahlgrens bröllopsvecka är igång.
Nu strålar hon inför den stora dagen och syns strosa runt i bikini.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistams avslöjande om Pernilla Wahlgrens bröllop: ”Hon är så virrig”Brand logo
Sofia Wistams avslöjande om Pernilla Wahlgrens bröllop: ”Hon är så virrig”

Pernilla Wahlgren, 56, är på plats i Marbella tillsammans med maken Christian Bauer, 58, och nu är det bara dagar kvar tills deras stora bröllop går av stapeln.

När Pernilla anlände till sitt kära Casa piña var det glädjens stund.

”Så har man äntligen landat i Casa Piña, och laddar upp batterierna inför det som komma skall..! Drog en lättnadens suck när resväskan med brudklänningen kom åkandes på bagagebandet! Hade varit jobbigt att bli av med den..! Bordsplaceringen hann vi inte klart med hemma, så den fick följa med i packningen (se bild 4 ) Bröllopsveckan börjar nu….!”, skriver hon på Instagram.

Annons

Så blir Pernilla Wahlgrens bröllop

Bröllopet förväntas hålla på i tre dagar och själva bröllopet blir på en lyxig plats som är specialutformat för bröllop. Dagen efter blir det yoga och vattengympa på ett lyxigt hotel-resort i Marbella.

I nuläget verkar det mesta vara klart inför bröllopet men det är fortfarande vissa små detaljer som återstår. Nämligen bordsplaceringen och att Pernilla ska bestämma sig för vilken klänning hon ska ha på sig.

Pernilla har alltid varit väldigt mode-medveten och förutom att hon jobbat mycket som modell har hon även sin egen klädkollektion på Gekås Ullared.

Pernilla Wahlgren strålar – i bikini

Något som vi dock inte brukar få se Pernilla i är bikini. Under årens lopp har hon främst poserat i baddräkt när hon varit på olika spabad.

Men nu har hon brutit den trenden! Nu är det en grön bikini som gäller och Pernilla fullkomligt strålar!

Se bilden här!

FOTO:

Annons