LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntBäst i test

Första bilden på Peter Wahlgren på år – nu bryter Christina Schollin tystnaden

12 jul, 2024
Till vänster: Närbild Christina Schollin när hon tittar in i kameran med en hatt på huvudet. Till höger en skärmdump från Christinas instagram, där hon syns tillsammans med sonen Peter men en stor röd pil täcker hans ansikte.
Christina Schollin har fyra barn och visar nu upp stora lyckan med familjen.
På den nya bilden syns för ovanlighetens skull äldsta sonen Peter Wahlgren!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så minns vi Hans WahlgrenBrand logo
Så minns vi Hans Wahlgren


De flesta av familjemedlemmarna i klanen Wahlgren-Ingrosso-Schollin ser vi ofta i rampljuset. Christina Schollin, 86, och Hans Wahlgren var skådespelare och fick fyra bara tillsammans; Pernilla, Linus, Niclas och Peter.

Idag ser vi ofta Christina tillsammans med dottern, artisten och allsångs-ledaren Pernilla Wahlgren, 56, i Wahlgrens värld. Sonen Linus Wahlgren, 47, är precis som sina föräldrar skådespelare, medan Niclas Wahlgren, 59, är skådespelare, programledare och artist.

Men en som hållit sig undan från rampljuset är Peter Wahlgren, 61.

Nya bilden på Peter Wahlgren

Peter jobbar som brandman och bor i en villa i Dalarna tillsammans med sin son Hugo, där han bott sedan slutet av 2022.

När han fyllde 60 förra sommaren så var hela familjen där för att fira både födelsedagen och hans nya, då färdigfixade, hus. Pernilla lade då upp en hel del bilder på sin Instagram för att visa hur fint han hade fått det.

Annons

Peter har med andra ord ett mer anonymt liv än övriga familjemedlemmar, men nu delar Christina Schollin med sig av en ny bild på sonen! I ett inlägg på Instagram visar hon upp två av sina barn:

Grattis Peter som fyller år idag och grattis Niklas som fyllde år 8 juli. Det är en märklig känsla när barnen är äldre än vad man själv känner sig! Ha ha ha ha ha punkt älskar er och är så lycklig över att ni vuxit upp till riktigt bra människor”, skriver Christina.

Följarnas gratulationer till Christina Schollin

Peter fyllde alltså 61 år 11 juli, och till inlägget är det många som har skickat sina gratulationer – både till Peter, Niklas och Christina!

”Grattis till Peter och Niklas men även till er andra Wahlgrenare. Ni är en mycket trevlig familj.”, kommenterar en följare.

”Med dig som mamma kan det bara bli fina barn Christina”, skriver en annan.

”Grattis Peter och Niklas men även till dig Christina som fick så fina "barn"”, kommentarer en tredje.

”Grattis till dig som får vara mamma till dem”, skriver ytterligare en.

FOTO: TT, Instagram/Skärmdump

Annons