LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Här visar Mia Parnevik upp okända Parnevik-dottern Stella – efter alla år

07 aug, 2024
Familjen Parnevik
TT / INSTAGRAM
Peg, Penny, Philippa och Phoenix är samtliga barn till Jesper och Mia Parnevik.
Nu kärlekshyllar Mia ett femte barn.
”Föddes på vår bröllopsdag...”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mia och Jesper Parneviks barnbarnslycka – tankarna om en flytt till SverigeBrand logo
Mia och Jesper Parneviks barnbarnslycka – tankarna om en flytt till Sverige

Tv-personligheten Mia Parnevik, 56, och före detta golfproffset Jesper Parnevik, 59, är välkända namn i de svenska stugorna.

Utöver deras egna, tidiga, karriärer fick de ett enormt genombrott när de medverkade i tv-serien Parneviks. En programserie som följde familjen och diverse gäster från deras enorma lyxvilla i Jupiter, Florida.

Därför heter barnen i Parnevik-familjen som de gör

Där fick tittarna även följa de fyra barnen Peg, 28, Philippa, 25, Penny, 27, och Phoenix Parnevik, 23, samtliga med namn som relaterar till Jespers golfkarriär.

Peg är nämligen den trästickan som man placerar bollen på vid utslag, Penny är den lilla slanten man placerar för att märka ut var bollen ligger och i staden Phoenix vann Jesper sin första tävling.

Philippa är namnet som sticker ut. Vad har det egentligen med golf att göra? Hon heter faktiskt Pebble Beach i mellannamn, och det gör hon efter att Jesper vunnit en tävling där.

Annons

Det har genom åren blivit tydligt att familjen Parnevik är en extremt sammansvetsad familj med mycket kärlek för varandra. Familjemedlemmarna syns konsekvent på varandras Instagram-konton när de hittar på en massa roliga grejer.

Stella Parnevik – här är den okända familjemedlemmen

Nu lägger dock mamma Mia Parnevik ut en bild som får följarna att undra.

”Du underbara stjärna som föddes på vår bröllopsdag så vi äntligen kunde komma ihåg den ❤️ älskar dig som du var min egna dotter”, skriver hon till bilden.

Personen som syns är Stella Parnevik, 21, men vem är då det?

Jesper Parnevik har två stycken syskon i Jill och Jessica Parnevik, som alla tre är barn till Bosse Parnevik. Stella Parnevik är Jills dotter och är därav kusin med Peg, Penny, Philippa och Phoenix.

Hon jobbar som hälsocoach och vloggar även en hel del på Youtube, där hon har över 5000 prenumeranter. På Instagram har hon ännu fler följare, nästan 40 000 människor följer hennes vardag via plattformen.

Så roligt att hela släkten Parnevik verkar ha så starka band!

FOTO: TT / INSTAGRAM

Annons