LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Hasse ”Kvinnaböske” Andersson har lurat sin egen familj – ingen anade något

14 sep, 2024
Hasse ”Kvinnaböske” Andersson, Monica Forsberg
Hasse "Kvinnböske" Anderson lurade alla.
Ingen hade någon aning om han och hustrun Monica Forsbergs hemliga planer:
– Skämdes lite, säger Hasse till Året Runt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gunde Svan om framtida barnbarn: ”Får nöja mig med Sixten”Brand logo
Gunde Svan om framtida barnbarn: ”Får nöja mig med Sixten”

Hasse "Kvinnaböske" Andersson, 74, har en lång och gedigen karriär bakom sig. I år har han därför bestämt sig för att göra sin absolut sista turné. I en tidigare intervju med Hänt berättar han om beslutet.

– Jo, det är för att jag är ju 76 år gammal. Jag håller på att dra ner på spelandet och jag vill inte turnera mer, sa Hasse bland annat till Hänt då.

När karriären är över planerar han och hustrun Monica Forsberg, 73, som har stått vid hans sida i över 30 år, att bege sig till varmare breddgrader. Närmare bestämt ska de till soliga Spanien och koppla av från all stress.

Hasse Andersson och Monica lurade alla – planerade hemligt bröllop

I en intervju med Året Runt berättar Hasse om hur den svindlande kärlekshistorian började – och hur han lyckades lura familjen och nära vänner med ett överraskningsbröllop.

Annons

Året innan hade Hasse och Monica förlovat sig i en taxi i London, men under den stora dagen var det ingen som förväntade sig att kärleksparet skulle bli man och fru.

– Monica och jag var båda med och dubbade filmen De vilda djurens flykt och gjorde tillsammans den svenska titelmelodin. På relesesepartyt av singeln var vi i Hasses lada i Boarp, där jag gjorde många spelningar. Vi skulle gå vidare och dricka glögg på ett ställe, när jag lyckades lura in hela gänget i kyrkan, säger Hasse och fortsätter:

– Sedan bytte vi två snabbt om och kom tillbaka som brudpar. Gissa om alla blev förvånade!

Vidare berättar Hasse hur nästan ingen hade någon aning om bröllopet, inte ens Hasses barn visste om vad som skulle hända. Han återger dessutom vad artisten och kollegan Sven Thuresson sa när han väl fattade vad som pågick:

– Han undrade varför vi inte berättat något i förväg och skämdes lite över att gå på ett bröllop i kyrkan med gymnastikskor.

FOTO: TT

Annons