LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Hasse ”Kvinnaböske” Andersson försvinner – bekräftar hastiga avskedet

09 sep, 2024
Hasse "Kvinnaböske" Andersson drar snart ut på sin efterlängtade avskedsturné.
Men nu kommer det fram att han lämnar landet med hustrun Monica.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hasse Kvinnaböske Anderssons bästa kärlekstips DEL 2Brand logo
Hasse Kvinnaböske Anderssons bästa kärlekstips DEL 2

Hasse "Kvinnaböske" Andersson, 76, drar snart ut på sin absolut sista turné, hans avskedsturné. Han har tidigare berättat för Hänt om beslutet att lägga ner karriären.

– Jo, det är för att jag är ju 76 år gammal. Jag håller på att dra ner på spelandet och jag vill inte turnera mer. Så i höst ska jag göra en tack och adjö-föreställning. Den håller vi på att planera nu. Men först har jag lite andra spelningar som jag ska göra i sommar. I oktober börjar min sista turné och det blir väl en 10-12 konserter.

Därför väljer Hasse ”Kvinnaböske” att lägga ner karriären

Att Hasse lägger ner karriären är självklart sorgligt, men han känner sig väldigt glad och tacksam för alla år han fått hålla på.

– Har man haft en såhär lång karriär, kan man bara vara glad och tacksam och ingenting varar för evigt, sa Hasse till Hänt och fortsatte:

Annons

– Och som sagt, jag börjar ju få rätt många årsringar. Och jag har ju hållit på ett helt liv - jag hade mitt första band när jag var 14.

Hasse ”Kvinnaböske” Andersson lämnar landet

Nu i höst är det alltså dags för avskedsturnén men innan dess var han på plats i Bingolotto. Han stod för fantastisk sång i studion och publiken verkade verkligen älska hans närvaro.

När programmet går mot sitt slut undrar programledaren Lotta Engberg, 61, vad som händer härnäst.

– Ja, Monica och jag ska åka hem till vårt hus i Ängelsbäck och så ska vi sova ett par timmar och sedan ska vi åka till Danmark, till Kastrup. För imorgon bitti så flyger vi till Palma. Palma de Mallorca, säger Hasse i programmet.

Hasse och hans fru Monica Forsberg, 73, ska alltså till soliga Spanien och koppla av från all stress.

– Vi ska bara vila och njuta.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons