LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Hasse ”Kvinnaböskes” intima kärleksknep med hustrun Monica efter 31 år

27 sep, 2024
AvMalin Stenberg
Kvinnaböske
Hasse ”Kvinnaböske” Anderssons kärlek till frun Monica är fortfarande stark efter över 30 års äktenskap.
– Vi brukar säga att vi älskar varandra varenda dag, flera gånger till och med, säger musikern i en intervju med Allas.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alex Schulmans ekonomiska kris: “Jag har inga pengar”Brand logo
Alex Schulmans ekonomiska kris: “Jag har inga pengar”

I höst går den allra sista turnen Hej du Speleman för countrylegenden Hasse ”Kvinnaböske” Andersson, 76, av stapeln. Mest känd är han för hitlåtarna Änglahund och Guld och gröna skogar.

I en intervju med Allas säger musikern att det är skönt att han tagit beslutet och att man inte ska räkna med någon comeback turné. Istället ska han nu luta sig tillbaka tillsammans med frun Monica Forsberg, 74.

Tillsammans med hunden ”Lilla söta fröken Gulli Andersson” bor paret i en 250 kvadratmeter stor villa på Bjärehalvön – med en imponerande 3900 kvadratmeter stor trädgård.

Hyllningen till frun Monica

För Allas berättar Hasse att han direkt kände att han hade träffat rätt person när de blev tillsammans och hyllar hustrun.

Annons

– Monica är enkel att tycka om – hon är så vacker både på utsidan och insidan. Är snäll och trevlig och ställer alltid upp för sina nära och kära, säger han till magasinet.

Även Monica har arbetat musik och har skrivit text till många bidrag i Melodifestivalen, mest kända låten är Carolas segerlåt Främling. Men främst har Monica arbetat med att översätta och dubba Disneys filmer och tv-serier.

Glömde bort bröllopsdagen

Förra året firade paret 30 år som gifta men kärleken och passionen mellan paret är fortfarande mycket stark.

– Vi är rätt romantiska båda två, lite som Lady och Lufsen och bra på att förklara våra känslor för varandra, säger Hasse till Allas.

Men den 30-åriga bröllopsdagen glömde paret själva bort att fira.

– För oss är det viktigare att fira vår kärlek varje dag i stället. Vi brukar säga att vi älskar varandra varenda dag, flera gånger till och med, och att vi är så tacksamma över att vi har varandra, förklarar Monica för Allas.

– Ja, för att en relation ska hålla i längden gäller det att vårda den hela tiden och vara rädda om varandra. Att visa hur mycket den andra betyder och att man verkligen bryr sig, lägger Hasse till i intervjun.

FOTO: BJÖRN LINDGREN / TT / HÅKAN E BENGTSSON / IBL

Annons