LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Haveriet i Nyhetsmorgon – Oliver Ingrosso avbruten och pikad av Linus Wahlgren

27 okt, 2024
Oliver Ingrosso
Under söndagen gästade Oliver Ingrosso Nyhetsmorgon.
Men under sändningen blev det stökigt när Oliver både avbröts mitt i meningen och naggad.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

TV4-Filip Stiller avslöjar: Så träffade han pojkvännenBrand logo
TV4-Filip Stiller avslöjar: Så träffade han pojkvännen

På söndagen besökte Oliver Ingrosso, 34, programledaren Maria Forsblom, 38, i Nyhetsmorgon för att laga god mat åt henne och övriga gäster i programmet.

Bland gästerna fanns dessutom hans morbror Linus Wahlgren, 48, som var där för att marknadsföra scenversionen av den populära filmen Tomten är far till alla barnen – men flera gånger under sändningen blev det en aning stökigt...

Oliver Ingrossos motvind i Nyhetsmorgon – avbruten och ”pikad”

Det hela inleds med att Oliver står i köket och berättar om den meny han planerar att bjuda på, samtidigt som han är fullt upptagen med att förbereda maten. Men mitt i sin presentation, när han håller på att berätta om sin kokbok blir han plötsligt avbruten av en reklampaus som klipper bort honom mitt i meningen.

Annons

Senare under sändningen, när det var Olivers tur att servera maten till sin älskade morbror och gästerna, blev situationen knappast lättare för honom – han låg efter i tid och hade ännu inte fått upp alla rätter på tallriken.

Och när gästerna äntligen får smaka på maten råkar Linus dessutom, av misstag, ge Oliver en liten känga genom att kalla honom "lat".

Såhär lät det:

– Asså jag älskar Olivers lat, råkar Linus säga istället för "mat" som han egentligen tänkte säga.

– Aa han älskar att jag är lat, bästa Linus vet, säger Oliver snabbt då och skrattar.

– Nu kommer sanningen fram!, fyller Maria i skrattandes.

– Nej men du har verkligen fått fram bra smak. Alltid dina tomatsåser. De är magiska, säger Linus och slätar över misstaget.

Nyhetsmorgon

Som det kan bli! Bra kämpat ändå tycker vi Oliver!

FOTO: TV4

Annons