BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Helena Seger i förhör – Zlatan försvunnen

23 okt, 2024
AvAlva Jonsson
I över ett år har Zlatan Ibrahimovic legat i hyrestvist kring en lägenhet på Östermalm i Stockholm. Idag tas fallet upp i tingrätten, men Zlatan saknas.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Zlatan Ibrahimovics första ord efter avskedet från fotbollenBrand logo
Zlatan Ibrahimovics  första ord efter avskedet från fotbollen

År 2022 köpte fotbollslegenden Zlatan Ibrahimovic, 43, en fastighet på Östermalm i Stockholm för 130 miljoner kronor. En av hyresgästerna i huset har hyrt sin lägenhet via ett uthyrningsbolag som den tidigare ägaren till fastigheten bildat avtal med, vägrar flytta ut och har stämt Ibrahimovic för att få bo kvar. Men Zlatan har sagt upp det gamla avtalet med uthyrningsbolaget.

Hyrestvisten har pågått i över ett år

Hyrestvisten i Zlatans fastighet har pågått i över ett års tid och under onsdagen togs den upp i Stockholms tingsrätt. Men någon Zlatan syntes inte till. Från början var det planerat att han skulle förhöras under sanningsförsäkran men han ställde in sin medverkan på grund av personliga skäl.

Annons

Helena Seger förhörs istället för sin make

Istället fick hans fru Helena Seger, 54, ta hans plats i rätten. Hon kom till salen tillsammans med två juridiska ombud, en av dem var advokaten Sara Björkeholm. Seger har varit involverad i tvisten och fastigheten under hela förloppets gång och blev tidigare i oktober delägare, hon äger idag en procent av fastigheten.

Huvudförhandlingarna mellan parterna i målet väntas pågå i två och en halv dag.

FOTO: TT

Annons