ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Helena Seger tappar det – ilskan mot sönerna och Zlatan: ”Lät mycket i väggarna”

14 okt, 2024
Helena Seger bor tillsammans med tre fotbollstokiga personer.
Nu berättar Zlatan och Maximilian Ibrahimovic om hennes raseriutbrott.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Zlatan Ibrahimovics första ord efter avskedet från fotbollenBrand logo
Zlatan Ibrahimovics  första ord efter avskedet från fotbollen

Maximilian Ibrahimovic, 18, har växt upp med några av världens kändaste personer; pappa Zlatan Ibrahimovic, 43, samt mamma Helena Seger, 54.

Under hans uppväxt har familjen bott i alla möjliga städer, till exempel Paris, Los Angeles, Manchester, Stockholm och Milano. Detta beror givetvis på att Zlatan har spelat fotboll i dessa fotbollslag.

Med andra ord har fotbollen alltid varit närvarande i familjen Ibrahimovic men faktum är att Maximilian inte ens gillade sporten förrän dess att han fyllde 12 år.

– Jag var nio när jag började på fotboll, så jag började rätt så sent, säger Maximilian i en ny intervju med Sportbladet.

Helena Segers ultimatum till Zlatan efter karriären

Zlatan har tidigare berättat om vilket lass Helena tagit för familjens skull och hade det inte varit för henne hade nog verkligheten sett annorlunda ut för sönernas uppväxt.

Annons

”Förutom stenkoll på mitt och barnens scheman så jobbar hon med mina bolag och fastigheter, dessutom lagar hon varje dag frukost, lunch och middag till mina barn, skjutsar dem till träningar, håller koll på deras skolarbete, går ut med hunden fem gånger om dagen, diskar och tvättar”, skriver Zlatan Ibrahimovic i boken Adrenalina.

Men Helena har alltid varit tydlig med att den dagen Zlatan slutar spela fotboll så är det hennes tur att jobba och han ska vara i hemmet.

”När du slutar spela börjar jag jobba och då får du ta hand om det dagliga, som jag har gjort hittills.”, ska Helena ha sagt till Zlatan.

Helena Seger rasande över fotbollarna i hemmet

Även om fotbollsintresset kom sent för Maximilian så har han inte kommit undan. Var familjen än har bott så har det alltid funnits en fotboll i varje rum. Men mamma Helena Seger uppskattade inte alla spontanmatcher. Enligt Zlatan blev hon rasande.

Annons

– Det var inte mycket som gick sönder hemma, men det lät mycket i väggarna när vi sparkade bollen. Det är bra minnen, säger Maximilian till Expressen.

Zlatan har också uttalat sig om det här med att det finns en fotboll i varje rum och de gångerna Helena har blivit rasande.

”När jag ser en boll bär jag runt den, håller den mellan fötterna, gör några dribblingar, prövar något trick och sedan lämnar jag den där. Om jag stöter på Maxi eller Vincent kanske jag försöker dribbla med dem och vi drar i gång en snabbmatch. Det gör Helena rasande. Hon gillar inte när vi är i vägen i köket”, skriver Zlatan i boken.

FOTO: Mimmo Carriero-EXCL/ipa-agency.net/Shutterstock, Pontus Orre/ Aftonbladet / TT

Annons