LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Hit vill Sanna Lundell flytta – stoppad av Persbrandt: ”Hur ska jag övertala....?”

07 aug, 2024
sanna lundell mikael persbrandt
Sanna Lundell och Mikael Persbrandt lyxgård ligger fortfarande ute för försäljning – och ännu har de inte bestämt vart flyttlasset går.
Sanna har dock en önskan, som hon inte tror att hon får igenom...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför försvinner Sanna Lundell – berättar om beslutetBrand logo
Därför försvinner Sanna Lundell – berättar om beslutet

Sanna Lundell, 45, och Mikael Persbrandt, 60, har varit gifta i snart två decennier. Makarna har varit öppna med att de haft en hel del svackor genom åren, men nu på senare tid verkar det alltmer stabilt.

Sedan 2016 bor de med barnen Igor, 18, Lo, 14 och Fox, 6, på Stora Lundby gård söder om Stockholm. Där har också Sanna drivit sitt Stall Stora Lundby, som kombinerar hästsport med yoga.

Mikael Persbrandt och Sanna Lundells gård i Kanal 5:s <span data-lab-italic="italic" class="italic m-italic">Här bor jag.</span> Foto: Max

Mikael Persbrandt och Sanna Lundells lyxgård ännu inte såld

I maj kunde Hänt avslöja att paret valt att lägga ut den flådiga 11-rumsvillan på nästan 500 kvadratmeter till försäljning.

Annons
Inuti Stora Lundby Gård. Foto: Max

Men det verkar inte vara ett lättsålt objekt, vilket kanske inte är så konstigt då utgångspris för lyxgården är på hisnande 35 miljoner kronor. På mäklaren Resident Christie's hemsida framgår nämligen att Stora Lundby Gård, så här tre månader senare, fortfarande är till salu.

Vackra matsalen.

Hänt har inte ännu fått något svar från den ansvarige mäklaren vad det kan bero på. Sanna och Mikael har heller inte gått ut med vart de ämnar att flytta så snart huset är sålt.

Annons

Sanna Lundell önskar flytta till Åre – familjen vill inte

Sanna har dock en dröm – dessvärre tror hon inte att hon kommer kunna få med sig Mikael och barnen i den. I dagarna har familjen befunnit sig i Åre där de vandrat i bergen – och nu verkar hon ha fått blodad tand.

”Kanske mitt favorithotell i världen?! Nu checkar vi ut efter två ljuvliga dygn i Åre. Vår vandring kring Åreskutans topp i går var helt majestätisk och vi sa nyss till varandra att nästa sommar ska vi vara här längre. Då blir det minst en vecka, för vi vill hinna gå till Blanktjärn, till Vackermon, bada i Byxtjärn o gå upp på Renfjället, plocka blåbär och hjortron. Vill flytta hit. Hur ska jag kunna övertala alla att flytta med? Tack bergen för energin❤️”, skriver Sanna på sin Instagram.

I kommentarsfältet är det flera följare som håller med Sanna i sin beskrivning.

”Ja Jämtland är fantastiskt flyttade hit för 21 år sedan från Västra Götaland”, skriver en.

Annons

”Jag håller med dig älskar att vara där uppe i min lilla stuga”, skriver en annan.

”Håller med dig Sanna i allt du skriver !!!! Underbara Åre och bästa hotellet ever är Copperhill ♥️♥️♥️”, utbrister en tredje.

Återstår och se om Sanna får sin vilja igenom och att det alltså blir till Åre som flyttlasset går tillslut för familjen Lundell/Persbrandt!

FOTO: TT, Instagram, Max

Annons