Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Perrellis oro för barnets liv efter läkarens besked

21 sep, 2018
AvStina Dahlgren
Charlotte Perrelli gravid
Charlotte Perrelli har haft en tuff graviditet. Hon och maken Anders Jensen vågar därför inte börja planera inför bebisens ankomst. ”Vi väntar tills vi vet att allt går bra”, skriver sångerskan på sin blogg.
Annons

Charlotte Perrelli, 43, har inte haft en lätt graviditet. Då hon tidigare drabbats av flera missfall medicinerades hon tidigt med kortison för att motverka ytterlig ett. Hon har även haft extrema smärtor på grund av foglossning, och nyligen fick hon reda på att en blodådra från barnet riskerar att skapa en blödning – vilket i så fall skulle innebära en stor fara för den lilla killen i magen.  

“De bedömer faktiskt inte det som OM det är en blödningsrisk utan när den kommer. Då är det bråttom. Både för barnet och för mig“, skriver Charlotte om det kritiska läget.

Annons:ANNONS Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut!

Nu är hon belagd med förbud att förflytta sig en längre sträcka, något som innebär att hon har varit tvungen att ställa in sin höstturné. På sin blogg skriver hon öppet om oron, och berättar att hon och maken Anders Jensen, 41, inte vågar förbereda för mycket inför barnets ankomst.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Anders och jag försöker göra lite korta små utflykter tillsammans innan det är dags för en liten nedkomst. Vågar nästan hoppas på det nu…( att allt ska gå bra menar jag)”, skriver hon ärligt.

Trots att graviditeten snart är fullgången erkänner Charlotte att de inte boat till det särskilt mycket inför lillens födsel. Planer på att göra om i barnrummet finns och de har bland annat tänk att tapetsera om. Samtidigt vill de inte göra för mycket innan de vet att

”MEN vi väntar tills vi vet att allt går bra”, skriver sångerskan.

Hon går på regelbundna kontroller för att hålla koll på bebisen och blodådran, och än så länge ser det ut som att bebisen kommer att få stanna där inne ett tag till. Dessutom har läkarna upprättat en akutplan inför den kommande förlossningen.

”Ingen påverkan på livmodertappen.. OM och när det blir det så måste jag läggas in…men det är en bra måttstock att gå efter och veta att jag fortfarande kan röra mig fritt utan att tro att det är panikakut.”

Annons

Däremot får hon under inga omständigheter bära tungt, springa eller på andra sätt anstränga kroppen. På grund av sammandragningar och tryck över bröstet tvingas hon nu att sova sittandes. Trots alla besvär är schlagerdrottningen ändå positiv.

”Foglossningar och div åkommor är ju en piece of a Cake om man bara vet att skrutten mår bra och att kroppen är lugn”, skriver Charlotte Perrelli. 

Sedan tidigare har Charlotte och hennes Anders sonen Adrian, 5, tillsammans. Charlotte har även sönerna Angelo, 14, och Alessio, 12. Dessutom har Anders Jensen dottern Izabelle, 11, tillsammans med TV4-profilen Suzanne Sjögren.

Nöjesnyheterna ALLA snackar om just nu – se dem här:

LÄS OCKSÅ: Gravida Charlotte Perrellis miss – råkade avslöja barnets kön

LÄS OCKSÅ: Därför vill Charlotte Perrelli berätta om svåra gravidkampen

FOTO: Ibl

Annons