LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Höggravida Jonna Lundells tunga ord om graviditeten

22 okt, 2018
Jonna Lundell deprimerad efter graviditeten
Jonna Lundell och Joakim Lundell väntar sitt första barn. Nu var det sex dagar sedan bebisen var beräknad att kika ut, och Jonna förklarar nu att hon på grund av detta mår väldigt dåligt.
Annons

Youtube-stjärnorna Jonna Lundell, 24, och Joakim Lundell, 32, väntar just nu sitt första barn, en liten flicka som väntas få namnet Lunabelle. Bebisen var beräknad att komma den 16 oktober, och nu har Jonna gått flera dagar över tiden. Än visar dottern inga tecken på att hon vill kika ut.

På grund av att bebisen inte kommit till världen än är Jonna Lundell orolig, och det har satt igång en hel del tankar hos henne.

Men det känns samtidigt på något sätt att det inte finns något i min mage? Att jag vart skengravid hela tiden och att det inte blir en förlossning. Men jag vet ju så klart att det inte stämmer men jag tror att man tänker lite så när ”bäst före-datumet” är passerat.”, skriver Jonna Lundell i ett inlägg på sin blogg.

Att bebisen inte kikat ut än får inte enbart Jonna att inbilla sig att det inte ligger någon där i. Det får henne också att må väldigt dåligt. Förutom att ett besök hos barnmorskan visat att hon har väldigt låga blodvärden så har hennes psykiska tankar satt igång.

Annons

Börjar känna mig så extremt deprimerad nu. Känner mig sur, vresig, och negativ till allt. Börjar bli extremt dryg mot alla utan att jag varken vill eller menat något illa. Vill inte vara någonstans eller göra någonting år annat än att bara gråta. Vill bara skrika ”aldrig” åt folk som frågar när bebis kommer eller hur det går. Detta är så psykiskt jobbigt att jag inte ens vet hur jag ska klara det mycket längre till”, skriver Jonna Lundell nu på sin Instagram story.

Vi på Hänt hoppas att allt går bra! Vi håller alla tummar för att Lunabelle kikar ut snart.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

FOTO: Ibl, Instagram

Annons