LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Hotet mot Pernilla Wahlgrens bröllop – gästerna kan inte komma

11 sep, 2024
I helgen gifter sig Pernilla Wahlgren och Christian Bauer i Marbella.
Men den senaste tiden har Spanien drabbats av hårt oväder och dessutom har Arlanda haft problem...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollins avslöjande detaljer om Pernilla Wahlgrens bröllopBrand logo
Christina Schollins avslöjande detaljer om Pernilla Wahlgrens bröllop

På fredag den 13:e september gifter sig Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 58, för andra gången. Den här gången är det soliga Marbella som står på agendan.

Men Spanien, som är känt för att vara så varmt och soligt, har den senaste tiden drabbats av hårt oväder och kaotiska förhållanden. Framför allt är det de baleariska öarna som drabbats, som till exempel Mallorca, Ibiza och Formentera.

Semesterparadisen drabbas hårt av vädret

Nyhetsbyrån Reuters rapporterar att det har blivit översvämningar, inställda flyg och invånare har behövt evakueras. Samtidigt har en militär beredskapsenhet kallats till Mallorca för att utvärdera situationen och ge stöd till lokala myndigheter.

På Ibizas grann-ö Formentera skadades åtta personer ombord på en yacht som kraschade in i stenar, skriver The Times. Vindbyarna i området fick också taket på en restaurang att blåsa av.

Annons

Bianca Ingrosso, 29, befinner sig just nu på Ibiza men verkar ha klarat sig bra. Frågan är bara om hon hinner till bröllopet med tanke på alla inställda flyg. Bröllopet går ju av stapeln om bara två dagar.

Hotet mot Pernillas och Christians bröllop

Pernilla och Christian har bjudit in ungefär 130 gäster och upplägget är att alla flyger ner för egen räkning. Men även på Arlanda har det varit inställda flyg de senaste dagarna. Tre dagar i rad har flygplatsen nämligen utsatts för drönarattacker. Det är olagligt att flyga med drönare över flygplatser av flera anledningar, men framför allt är det en skaderisk för flygplanen och trafiken.

Under de här tre dagarna har Arlanda behövt stoppa all flygtrafik, vilket lett till förseningar och inställda flyg. Så av den anledningen kan man förutsätta att Pernillas och Christians bröllopsgäster kan ha haft svårt att ta sig ner till Marbella.

Och om vädret blir värre är det ytterligare ett hot mot bröllopet. Tanken är nämligen att vara utomhus och det ska dukas upp bord och stolar runt fontänen på anläggningen Finca la concepción.

Att Bianca hinner i tid till bröllopet är också avgörande, eftersom hon är toastmaster tillsammans med lillebror Benjamin Ingrosso, 26.

Hänt har sökt Bianca Ingrosso för en kommentar.

FOTO:

Annons