Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Hovets mystiska besked om Meghan Markles smyckesval

27 nov, 2018
AvLotta Gray
Meghan Markle örhängen prins Charles födelsedag
Nu frågar sig alla var de stora diamantörhängen kommer ifrån. Det brittiska hovet vägrar svara på vem som lånat dem till Meghan Markle.
Annons

Sedan Meghan Markle, 37, blev hertiginna av Sussex har hon varit extremt påpassad av fotografer. Och nu spekulerar alla om de fantastiska, gnistrande diamantörhängena hon bar vid en representationsmiddagen på Fiji – samt nu senast under prins Charles stora fest. Många är nyfikna på var de kommer ifrån men det brittiska hovet vägrar berätta. De varken dementerar eller bekräftar frågorna som nu hopar sig på sociala medier, enligt Svensk Damtidning.

ANNONS Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

Det är många som verkar tro att hon har fått låna dem av prins Charles fru Camilla som tidigare fått  smycken i gåva från Saudiarabiens kronprins men det är en het potatis att diskutera just nu när  spekulationerna om den mördade journalisten Jamal Khashoggi har går höga, om han kan ha bragts om livet av kronprinsens män.

Kan vara blodbestänkta diamanter

Det vore en skandal om det visar sig att det är blodbestänka diamanter därifrån men det kan också vara så att Drottningmodern Elisabeth har varit generös och grävt i lånelådan. Det  har hon nämligen gjort tidigare.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men det märkliga är att hovet inte vill bekräfta detta utan bara säger att de “är lånade”, vilket förstås ytterligare ökar på spekulationerna att de faktisk kommer från Saudi.

Meghan själv verkar inte ha uttalat sig alls i händelsen utan ligger lågt. Det man kan säga är i alla fall att hon var fantastiskt vacker i dem.

I oktober kom beskedet att paret väntar sitt första barn, som beräknas födas i april och helt nyligen bekräftade det brittiska hovet att Meghan planerar att ta det lugn och förbereda sig för barnet. Det sista hon behöver nu är ett rabalder över sina smycken. Hon ställde in flera åtaganden under resan till till Fiji och verkar nu prioritera lugn och ro.

LÄS OCKSÅ: Efter babybeskedet: Meghan Markle och prins Harry tar paus

LÄS OCKSÅ: Här hittar du Meghan Markles magiska gravidklänning

FOTO: Ibl

Annons