LÄS MER:Bianca IngrossoPernilla WahlgrenMelinda JacobsE-typeSå bor kändisarnaExklusivt på HäntHänt på TikTok

Ida och Arvid Stark väntar sitt andra barn – avslöjar namnvalet: ”Fastnat för...”

25 jul, 2024
Ida och Arvid Stark från Gift vid första ögonkastet
Foto: Jari Kantola/TT och Instagram
Ida och Arvid Stark föll pladask för varandra i Gift vid första ögonkastet och bildade snabbt familj.
Nu väntar de sitt andra barn.
– Det kommer väl både bli lycka och massa nytt kaos, säger Arvid till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Röda mattan med Arvid från Gift vid första ögonkastetBrand logo
Röda mattan med Arvid från Gift vid första ögonkastet

I Gift vid första ögonkastet 2023 slog det minst sagt gnistor mellan Ida Stark fd. Lind, 36, och Arvid Stark, 35, och många känner igen dem som ”Carbonaraparet”.

Till tittarnas stora glädje sa de ja till varandra vid altaret, och sedan dess har de hållit ihop i vått och torrt.

Nu kommer det med glädjebeskedet att de väntar sitt andra barn tillsammans, vilket Aftonbladet var först med att rapportera.

– Det känns fantastiskt. Sedan har vi ju ingen aning om vad som väntar, det kommer väl både bli lycka och massa nytt kaos liksom, säger Arvid till Hänt.

Arvid Stark om att bli förälder: ”Inte kärlek vid första ögonkastet”

Förra sommaren fick de sitt första barn tillsammans – en liten flicka som fick det unika namnet Rakel. Egentligen ville paret döpa dottern till Rakel Spektakel, för att spegla hennes personlighet, men fick nej från Skatteverket.

– Det kändes så himla rätt om det skulle komma ett litet busfrö som var en sådan där Astrid Lindgren-karaktär som vi tänkte oss, säger Arvid till Hänt angående namnvalet.

Annons

Rakel är nu 13 månader gammal och Ida är redan i vecka 21 med det andra barnet. Arvid har tidigare talat öppet om att det tog ett tag för honom att knyta an till Rakel. När andra sa att bli förälder var det största som hänt i deras liv, kände han inte att han kunde dela den upplevelsen känslomässigt, förklarar han nu för Hänt.

– För mig var det mer så att jag förstod att jag och Ida hade ansvar för det här lilla knytet, men det var inte kärlek vid första ögonkastet, säger Arvid.

Han fortsätter:

– Däremot märker jag att det har fått vara en process, med gemensamma upplevelser och tid tillsammans har ju vår relation vuxit. Så i dag är det väldigt mycket känslor. När jag är ifrån Rakel kan jag verkligen längta på ett sätt som jag inte trodde att jag skulle göra.

Arvid Stark avslöjar namnvalet – det vill de döpa sitt andra barn till

Arvid och Idas andra barn är väntat till den nionde december. De har valt att inte få reda på vilket kön barnet har, men När Hänt pratar med Arvid delar han med sig av några potentiella barnnamn.

Ida och Arvid Stark träffades i Gift vid första ögonkastet
Jari Kantola/TT

– Vi har pratat om en hel del tjejnamn, Ida är inne på de här äldre namnen. Det som jag har fastnat för är Astrid. Men pojknamn tycker vi är svårare att ringa in.

Du nämnde Astrid Lindgren, är hon en anledning till att du har fastnat för just Astrid?

– Det är ett namn som både jag och Ida gillar, men sedan blir det också lite i Astrid Lindgrens ära på något vis. Hon är en stor inspirationskälla för både mig och Ida. Bland det första Ida sa till mig var ett Astrid Lindgren-citat: ”Ibland måste man göra det även fast man är rädd, annars är man bara en liten lort”, när vi då skulle gifta oss med en främling.

FOTO: Jari Kantola/TT och Instagram

Annons