LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Björns Borgs vän gifter sig med 22 år yngre kärleken – dottern förbjuden att vara med

27 aug, 2024
Boris Becker, Lilian de Carvalho Monteiro, Anna Ermakova
Tennisikonen Boris Beckers bröllop går av stapeln i höst.
Alla barn är bjudna – utom Anna Ermakova.
De har inte haft kontakt på år.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sven-Göran "Svennis" Eriksson har somnat in – blev 76 år gammalBrand logo
Sven-Göran "Svennis" Eriksson har somnat in – blev 76 år gammal

Snart ska tennisikonen Boris Becker, 56, och flickvännen Lilian de Carvalho Monteiro, 34, att gifta sig i Portofino, Italien. Inbjudningarna har skickats och bröllopet väntas firas i pompa och ståt – men någon som inte fick en inbjudan av kärleksparet var Boris dotter Anna Ermakova, 24.

Boris Becker nekade dottern Anna Ermakova

Boris har fyra barn med tre kvinnor: sönerna Noah och Elias med första hustrun Barbara Becker, dottern Anna med Angela Ermakova och sonen Amadeus med Lilly Becker. Boris sägs dessutom ha bra kontakt med alla sina barn utom just Anna.

När Anna föddes under 2000 nekade Boris till en början att att han var pappa till flickan, men erkände till slut, efter ett DNA-test att han varit otrogen med Annas mamma Angela, mot sin dåvarande fru Barbara.

Annons

– Det är tur att jag har en så bra relation med min mamma. Jag växte upp ensam med henne. Hon är min klippa, sa Anna i en tidigare intervju med BILD.

Enligt samma tidning är det dessutom bara ex-frun Barbara som definitivt finns med på gästlistan till bröllopet bland alla hans exfruar. Efter den stökiga skilsmässan och otrohets-affären verkar paret ha en bra relation idag, något som spekuleras vara tack vare deras två gemensamma söner. De stöttar de varandra, och hon talar alltid positivt om sitt Boris offentligt.

Boris Becker spenderar tid med sönerna i Italien

Dessutom är Boris just nu på semester med de två sönerna han har med Barbara samt sin yngsta son Amadeus, något han delar med sig av på Instagram.

"Tacksam för dessa stunder. Tack Portugal!!", skriver Boris.

I kommentarsfältet undrar många av hans följare var dottern är och varför hon inte får följa med på semestern:

"Din vackra dotter saknas...", skriver en följare.

"Boris, ta med dig Anna också", skriver en annan.

Lyxbröllopet förväntas gå av stapeln i höst och enligt uppgifter kommer programmet att innehålla ett firande som speglar parets eleganta livsstil.

FOTO: TT/ Skärmdump Instagram

Annons