LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Inifrån hemliga kändisfesten – Linus Wahlgren mitt i allt: "Saker hände..."

20 okt, 2024
AvAlva Jonsson
Edvin Törnblom berättar om hur det var på den hemliga kändisfesten på Soho house.
– Saker hände som jag inte tror att folk vill att man pratar om, säger han i podden Ursäkta.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem blixtsnabba med Edvin TörnblomBrand logo
Fem blixtsnabba med Edvin Törnblom

Edvin Törnblom, 28, driver en av Sveriges största podcasts Ursäkta tillsammans med vännen och kollegan Johanna Nordström, 28. Innan podden tog fart på riktigt år 2020 var de båda verksamma i mediebranschen med olika uppdrag. Bland annat har Edvin varit redaktör på Breaking news med Filip och Fredrik och Johanna jobbade länge på Aftonbladets viralsatsning Lajkat.

Podd-duon Edvin Törnblom och Johanna Nordströms nya satsningar

Idag är de kända ansikten för de allra flesta och har den senaste tiden båda fått uppdrag som programledare. Edvin ledde den senaste säsongen av Bachelorette och Johanna har nyss kommit hem från inspelningen av Love Islands nya säsong som hon programleder.

I det senaste avsnittet av vännernas podd berättar Edvin Törnblom om en hemlig fest på medlemsklubben Soho house i Stockholm där Linus Wahlgren snurrade skivor.

Annons

– Alltså tänk dig, varenda person över 40 var där. Tänk dig så; Gustaf Hammarsten, Pernilla Wahlgren, varenda levande själ över 40. Alltså jag ska inte nämna några namn men saker hände som jag inte tror att folk vill att man pratar om, utan att säga för mycket, berättar han för Johanna.

”Jag kan aldrig berätta var jag gick”


Vidare berättar Edvin att han minglade med bland annat Hanna Hedlund och Christine Meltzer, som han är ett stort fan av. Efter att ha festat med hela Sveriges kändiselit över 40 begav sig Törnblom vidare till en hemlig destination.

– Jag kan inte säga vart jag gick! Det är hemligt. Då krävs det 15 män som kommer och skjuter mig i huvudet, alltså jag kan aldrig berätta var jag gick, säger han skämtsamt.

FOTO: TT/ instagram/skärmdump

Annons