LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Intima bilderna på Lotta Engberg – kysser en annan man

29 jul, 2024
Lotta Engberg och Mikael Sandström
Bilden på Lotta Engberg förvånar alla.
Under firandet av miljardären Anders Wiklöf levererade Lotta tårtan till födelsedagsbarnet – men bjöd också på något annat.
Annons
Inger "Pippi" Nilssons tonårskärlek – reagerar på varandras crushesBrand logo
Inger "Pippi" Nilssons tonårskärlek – reagerar på varandras crushes

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Förra sommaren gjorde Lotta Engberg, 61, sin sista säsong som programledare för Lotta på Liseberg. Detta är alltså den första helt lediga sommaren för Lotta på många år.

Lotta har tidigare berättat att hon under sin välförtjänta ledighet kommer att fokusera på att spendera tid med sin familj och sin kärlek, Mikael ”Soldoktorn” Sandström, 66.

– Jag tycker faktiskt att det känns skönt att stanna upp. Det är min första sommar sedan jag var 13 år som jag inte jobbar. Det kommer finnas mer tid att njuta och ta emot alla nära och kära som vi har, Mikael och jag, har Lotta sagt till TT.

Lotta Engberg uppträdde på miljardärens födelsedagsfest

Men trots att Lotta som sagt är ledig, gjorde hon i helgen ett speciellt framträdande på miljardären Anders Wiklöfs, 78, även kallad "Ålandskungen", födelsedagsfest, något som har väckt stor uppmärksamhet.

Under torsdagen samlades en del av Sveriges kändiselit för att fira miljardärens födelsedag, som också inkluderade en artistgala där Lasse Berghagens liv hyllades.

Annons

Under evenemanget uppträdde flera svenska artister, bland annat Sanna Nielsen och Tomas Ledin. Även Carola var en av de närvarande på festen.

Här kysser Lotta Engberg Anders Wiklöf

Dessutom var Lotta där och gjorde ett framträdande på scenen, dessutom hade hon också fått ett extra speciellt uppdrag – hon levererade nämligen prinsesstårta till födelsedagsbarnet efter uppträdandet.

Men det var inte bara tårta Anders fick ta del av, på bilder från kvällen syns även hur Lotta kysser Anders när hon räcker fram tårtan till honom.

Lotta Engberg och Anders Wiklöf
Det blev en liten kyss för Lotta Engberg och Anders Wiklöf under firandet. TT

Som vi alla vet är Lotta van vid att imponera på publiken efter många år i branschen och eftersom kyssen bara var en vänskaplig gest för showen tror vi inte att Mikael är särskilt upprörd över det.

FOTO: TT

Annons