ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Isa Östling avslöjar: Utfrågad om fotbollsspelaren Mbappé efter skandalen

25 okt, 2024
Diskussionen om influencern Isa Östlings hemliga romans är het.
Nyligen blev hon utfrågad om det är fotbollsstjärnan Kylian Mbappé hon dejtar.
– Hjälp, skriver Isa på Tiktok.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här visar Fröken Snusk upp det privata i sin mobilBrand logo
Här visar Fröken Snusk upp det privata i sin mobil

Influencern Isa Östling, 21, har flera gånger varit öppen med att hon dejtat en känd fotbollsspelare. På sin TikTok har hon delat ögonblick från deras möten när han har varit i Sverige. Nyligen avslöjade hon även fler detaljer om sitt kärleksliv när hon gästade Jonna Lundell och Olivia Lindegrens podcast Vågar du?.

Då fick vi reda på att den mystiske mannen varken var svensk eller britt och att de hade träffats flera gånger under de senaste månaderna. Dessutom delade Isa med sig om hur de hade träffats.

– Det var han som skrev, vi träffades via Raya, dejtingappen. Vi träffades inte först i Sverige, men jag kan inte prata mer om det, sa Isa då och skrattade.

Isa Östling utfrågad om Kylian Mbappé

Den hemliga romansen med "fotbollspapi," som hon kallar honom, har väckt stor uppmärksamhet, särskilt på Isas TikTok. Hennes följare är ivriga att veta vem han är – och de är inte ensamma.

Annons

Nu visar det sig att Isa till och med har fått frågor från franska journalister som undrar om mannen hon dejtar är fotbollsstjärnan Kylian Mbappé.

”Jag igår när de stog två franska reportrar utanför min dörr och förhörde mig angående MBAPPÉ?”, skriver Isa i en Tiktok.

”Bara för att man va med EN fotbollspapi så måste man väl inte vara med alla ??? Hjälp”, tillägger hon under inlägget.

Utifrån Isas video verkar det som hon dementerar det pågående ryktet om att hon skulle ha dejtat fotbollsstjärnan Kylian Mbappé.

@isaostling

Bara för att man va med EN fotbollspapi så måste man väl inte vara med alla ??? Hjälp

♬ original sound - Vooran

Mbappé anklagad för våldtäkt i Stockholm

Mbappé har nyligen fått mycket uppmärksamhet i svenska medier. Detta efter att han, under ett besök i Stockholm, anklagats för våldtäkt efter en festkväll.

Mbappé kommenterade anklagelserna i samband med händelsen på X och skrev då att det är "Fake news". Men fallet är däremot fortfarande under utredning.

Hänt har sökt Isa Östling för en kommentar.

FOTO: TT/Skärmdump Tiktok

Annons