LÄS MER:Bianca IngrossoPernilla WahlgrenMelinda JacobsE-typeSå bor kändisarnaExklusivt på HäntHänt på TikTok

Isabella Löwengrip har bytt namn – orsaken bakom beslutet: ”Ville heta samma...”

25 jul, 2024
Isabella Löwengrip och Paul Sundvik
Isabella Löwengrip tillsammans med fästmannen Paul Sundvik på Elle-galan.TT
Bloggprofilen och entreprenören Isabella Löwengrip, även kallad Blondinbella, har bytt namn.
Nu förklarar hon varför...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fröken Snusk attackerad av fansen – händelsen som skakade artistenBrand logo
Fröken Snusk attackerad av fansen – händelsen som skakade artisten

I mitten av 2000-talet slog Isabella Löwengrip, 33, igenom som bloggare och blev Blondinbella med hela det svenska folket.

Sedan dess har hon hunnit med att beta av en hel del från sin ”bucket list”.

Hon har bland annat varit chefredaktör, deltagit i Let's dance och grundat skönhetsvarumärket Löwengrip.

2019 skilde sig Isabella Löwengrip och maken Odd Spångberg, paret hade då hunnit med att få två barn ihop, Gillis och Sally.

Då gifter sig Isabella Löwengrip och Paul Sundvik

Sommaren efter, 2020, träffade hon dock fotografen Paul Sundvik, 56, och det dröjde därefter cirka tre år innan paret förlovade sig under fjolårssommaren.

För Damernas värld, där Isabella Löwengrip också bloggar, har hon tidigare berättat att bröllopet kommer att äga rum redan nästa år.

– Min Paul är ju lite av den galna typen så han vill ju ha Star Wars-musik, rökmaskin och komma in på vattenskidor. Och då kan vi ju inte vara i kyrkan! Vi är, som du hör, väldigt olika, har hon sagt till tidningen om ceremonin.

Annons

Om det blir Isabella som tar Pauls efternamn, vice versa eller om paret helt enkelt väljer att behålla sina efternamn återstår att se.

Anna Björklund och Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip tillsammans med poddkollegan Anna Björklund.Stina Stjernkvist/SvD/TT

Därför har Isabella Löwengrip bytt efternamn – så hette hon tidigare

Skulle det bli Isabella som tar efternamnet Sundvik blir det andra gången hon byter efternamn, i ett Instagram-inlägg öppnar hon nämligen upp om sitt förflutna och namnbytet från Rydberg till Löwengrip.

”Lunch med en Biff Rydberg på Grodans! Jag hette Isabella Rydberg när jag föddes men tog mammas efternamn Löwengrip när jag var 12-13 år. När jag var riktigt liten trodde jag att rödbetssallad från Rydbergs kom från vår familj”, skriver hon till en bild på henne och fästmannen Paul.

När Hänt når Isabella berättar hon om varför hon valde att byta sitt efternamn i tidiga tonåren.

”Min mamma, lillebror, mormor, kusin heter det (Löwengrip, reds anm.) så jag ville heta samma”, kommenterar hon till Hänt.

Isabella Löwengrip har tidigare uttryckt i Söndagsintervjun i P1 att varken hennes mamma, med efternamnet Löwengrip, eller pappa med efternamnet Rydberg, var några perfekta föräldrar när hon var liten.

– Där trygghet ska vara finns det ingen trygghet. Varken mamma eller pappa tog emot mig, de fanns inte där, de stod inte bakom mig eller runt mig, sa Isabella.

FOTO: TT

Annons