LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Isabella Löwengrip vägrar betala notan: ”Aldrig i livet”

24 sep, 2024
Till vänster: Isabella Löwengrip. Till höger: Paul Sundvik tillsammans med Isabella.
Entreprenören och tidigare bloggaren Isabella Löwengrip är traditionellt lagd.
Hon skulle nämligen aldrig betala notan på en dejt!
– Inte ens tagit upp min plånbok, säger hon i Ekonomibyrån.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Isabella Löwengrip överflödas av dyra presenter – här berättar de om prislappenBrand logo
Isabella Löwengrip överflödas av dyra presenter – här berättar de om prislappen

Entreprenören Isabella Löwengrip, 33, slog igenom i mitten av 2000-talet som bloggare och blev Blondinbella med hela det svenska folket. Sedan dess har hon har bland annat varit chefredaktör, deltagit i Let's Dance och grundat skönhetsvarumärket Löwengrip.

För några år sedan skilde sig Isabella Löwengrip och maken Odd Spångberg, som hon fick barnen Gillis och Sally med. Sen förra året är hon förlovad med fotografen Paul Sundvik, 56.

Nu berättar Isabella hur hon vägrar betala notan på dejter!

Isabella Löwengrip skulle aldrig betala notan

Isabella gästar SVT:s Ekonomibyrån som leds programledaren Carolina Neurath Bengtsson, 38, där de pratar om kärlek och ekonomi. Isabella får frågan om vad hon tycker kring vem som ska betala på första dejten.

Annons

– På dem dejter jag har varit på har jag inte ens tagit upp min plånbok. Och det kan skapa en väldigt jobbig situation när notan kommer in på bordet, han kanske förväntar sig att vi ska dela eller så, säger hon och fortsätter:

– Det är precis som när man sitter i möte och man kör den här taktiken att man är tyst, exakt samma är det i dejtingen. Det kan vara i fem minuter och man ser när servitören kommer fram och kollar om man är redo. Aldrig i livet.

Isabella förklarar att hon inte tar upp plånboken för att hon är traditionellt lagt, där hon tycker att en man ska göra saker som att dra ut stolen, hjälpa till med väskorna och betala första notan eller notorna. Men hon vill också vara tydlig med att det inte handlar om alla notor för alltid, och att hon i stället då betalar något annat.

– Som till exempel i vår relation så skulle jag aldrig ta fram mitt kort när vi äter, men jag åker sen och storhandlar två gånger i veckan. Så någonstans så jämnar det ut sig. Men de här traditionella gentlemannabeteendet, för mig är det väldigt viktigt att upprätthålla.

Isabella Löwengrip vill bara ha dyra presenter från Paul

Programledaren Carolina frågar då om mannen fortfarande ska betala på dejt om han till exempel går på CSN-lån och hon har mycket pengar.

Annons

– Men jag går inte på dejt med någon som har CSN-lån, jag tänker att man får ha koll redan innan så man inte sätter sig i den jobbiga situationen, svarar Isabella.

När Hänt träffade Isabella och fästmannen Paul på Grand Hôtels 150-årsjubileum, berättade hon också att hon bara vill ha dyra presenter.

En vanlig present, vad brukar budgeten ligga på vanligtvis?

– Som jag alltid har sagt, det beror på hur mycket jag kan få i lån. Det är väl där det hamnar va, skämtar Paul.

– Nej jag har ingen… vi sätter aldrig något pris så, fortsätter han.

– Jag brukar önska mig bara dyra saker. Jag tycker ändå att det är bättre att man är ärlig, och säger att ”jag vill bara ha sånt som är dyrt när jag fyller år eller i julklapp”, så vet du, säger Isabella då till sin fästman.

Paul Sundvik och Isabella Löwengrip står på en blå matta med Grand Hotel-fondvägg i bakgrunden. Isabella har en vit lång klänning på sig och Paul svart kostym. De tittar åt vänster och en mick riktas mot dem.
Isabella Löwengrip och fästmannen Paul Sundvik på Grand Hotels 150-årsjubilium. Foto: Hänt

FOTO: SVT/Skärmdump, Hänt

Annons