LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Isac Calmroths ekonomiska soppa – vill hamna hos Kronofogden

03 okt, 2024
AvAlva Jonsson
author Elin Pierina
Elin Pierina
Isac Calmroth
Skådespelaren Isac Calmroth har blivit kallad ”det nya stjärnskottet på skådespelarhimlen” och visst är har han koll på det här med skådespeleri, men något han inte har ett lika bra grepp om är sin ekonomi...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här tar bröderna Calmroth ton: ”Vi ska starta ett band”Brand logo
Här tar bröderna Calmroth ton: ”Vi ska starta ett band”

Isac Calmroth, 26, är uppvuxen på Södermalm i Stockholm och påbörjade sin karriär som skådespelare inom humorgenren – närmare bestämt genom sketcher på Instagram och med bland annat Panta mera humor. Isac har också haft roller i serierna Älska mig, Allt som blir kvar, Håll andan och Helt perfekt. Sitt stora genombrott fick han när han spelade huvudrollen som Erik Ponti i tv-serien Ondskan, som är baserad på Jan Guillous klassiska bok med samma titel.

Isac är dock inte det enda stjärnskottet i sin familj. Hans lillebror Linton Calmroth, 23, är skådespelare även han men också musiker. Linton har medverkat i bland annat Lance vs livet, En mot en och Limbo. Bröderna Calmroth står varandra väldigt nära och de bor också tillsammans.

Annons

Isac Calmroth berättar om privatekonomin: ”Låter det gå till Kronofogden”

Förhoppningsvis är det Linton som sköter ekonomin i hushållet för när Hänt träffar Isac på tv-galan Kristallen berättar han att han är väldigt dålig på att hantera pengar.

– Jag åker väldigt mycket taxi, men jag skulle kunna nämna så många sätt som jag slösar mina pengar. Jag är väldigt dålig på att hantera dem.

Förutom taxiresor nämner skådespelaren att han också lägger mycket på mat och resor – dessutom är han dålig på att betala sina räkningar.

Isac Calmroth och Hänts reporter
Isac Calmroth och Hänts reporter på röda mattan inför Kristallen-galan.

– Jag låter det ofta gå till ”kron-Kalle”, Kronofogden alltså, men sen betalar jag innan det blir en anmärkning, säger Isac och fortsätter:

– Det blir ju onödigt dyrt, men det är stekigt tycker jag. Jag tycker att det är rätt ball, avslutar skådisen glatt, halvt ironiskt(?).

FOTO: Hänt / TT Karin Törnblom

Annons