LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Jakob Öqvist och 22 år yngre flickvännen har gjort slut – familjen satte stopp

03 sep, 2024
jakob öqvist
Jakob Öqvist dök tidigare i år upp jämte en ny flamma.
Dessvärre blev det ingen långvarig historia, avslöjar radioprofilen nu för Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistams avslöjande om Pernilla Wahlgrens bröllop: ”Hon är så virrig”Brand logo
Sofia Wistams avslöjande om Pernilla Wahlgrens bröllop: ”Hon är så virrig”

Det var i maj tidigare i år som Hänt kunde avslöja att den folkkära radioprataren och ståuppkomikern Jakob Öqvist, 53, träffat kärleken. Detta i Gävle-bon Stina Westerström, 31, som han då dök upp på Drömmen Festival i Stockholm tillsammans med.

– Jag är partner till Jakob, sade då Stina till Hänt, och fortsatte förklara att de träffats sedan augusti.

Detta var den första kvinnan Jakob synts offentligt med sedan exfrun Hanna Nörgaard, 48, som han skiljde sig från året innan. Då hade de levt ihop i 23 år och hunnit få tre barn.

– Efter 23 år och tre barn med min fantastiska Hanna har vi nu tillsammans beslutat oss för att gå vidare, men utan att vara gifta. Nu får vi hitta ett annat sätt att umgås, sade komikern till Aftonbladet då.

Annons

Jakob Öqvist är singel igen – berättar om uppbrottet med flickvännen

Och nu är Jakob Öqvist alltså singel igen.

Det är inför släppet av den nya podcasten Pratbubblan, som han ska ha tillsammans med Anitha Clemence, 45, som avslöjandet görs. Temat för den är nämligen relationer, och kampen med att upprätthålla dem som medelålders. Där framgår att båda parter är nyblivna singlar. Anitha vet vi gick ifrån sin Joel Åhlén-Nyström, men Jakob trodde vi kilade stadigt.

Men i ett meddelande till Hänt bekräftar han snart den tråka nyheten.

”Ja, det är tyvärr slut mellan mig och Stina”, skriver han inledningsvis.

Och på frågan vad som hände svarar 53-åringen:

”Jag tror den stora delen var att hon bor i Gävle med två barn och jag i Stockholm med tre och det tar mycket tid och kraft plus att jag driver Standup-klubb, två poddar och turnerar land och rike runt. Efter 10 månader så insåg vi nog båda två att det här pusslet blir för svårt att få ihop. Men 10 roliga, spännande månader fick vi, det klarar inte alla utav.”

Annons

Vill du berätta mer om podden ni släpper? Hur kommer det sig att just du och Anitha startar den?

”Jag har gästat Anithas förra podd och hon har gästat min och Hallbergs podd Freakshow, nu stod vi båda två utan en aktiv podd och idén till Pratbubblan föddes. Där pratar vi om livet efter skilsmässa med varannan-vecka livet, nätdejting mm från våra lova och våra perspektiv dessutom lite spaningar om nöjesvärlden, skvaller om kändisar och blir lite utav varandras hobby-psykologer på gott och ont. Sen har jag en till podd som är en variant av min standup klubb LOL på Hotel Kung Carl som snart också har premiär där jag tar tempen på mina standup-kollegor. Så full fart just nu.”

Annons