LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Jenny Alversjö efter separationen – myset med TV4-kollegan: ”Tycker så mycket om”

17 okt, 2024
Jenny Alversjö och Erik Videgård är kollegor och har en nära relation privat.
Nu syns TV4-profilerna ihop på en mysig middag!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Leif GW Persson avslöjar anledningen bakom avhoppet från TV4: ”Plottrigt"Brand logo
Leif GW Persson avslöjar anledningen bakom avhoppet från TV4: ”Plottrigt"

Nyhetsmorgon är ett av Sveriges populäraste morgonprogram som sänds på TV4 alla dagar i veckan. Några som bidrar till programmets framgång är dess färgglada profiler.

Två som länge varit med i programmet är stjärnkrögaren Erik Videgård, 63, och programledaren Jenny Alversjö, 50. Jenny lever idag ihop med kärleken Anders Bernunger, 47. Men nyligen berättade hon för Hänt att de två valt att flytta isär och istället vara särbos.

– Man behöver ju inte bo ihop för att man är tillsammans, sa programledaren då.

Jenny Alversjö och Erik Videgårds nära relation

Erik har numera ett stående matinslag i programmet, och oftast är det ihop med Jenny som han syns med i rutan. Det är ingen hemlighet att de två är goda vänner och den vänskapliga relationen lägger tittarna ofta märket till genom tv-rutan.

Annons

Men utanför jobbet har de två även en nära relation. Kollegorna har bland annat haft podden 45 minuter AV tillsammans där mat och dryck stod i centrum.

Sedan umgås duon ofta privat. Tidigare har de synts ihop på en resa till Palma. TV4-profilerna publicerade flera bilder från semestern, bland annat kunde man se när de var på restaurang och när de badade i en pool.

Titt som tätt får följarna ta del av Erik och Jennys träffar på deras sociala medier, och den här gången är det inget undantag!

Bilden visar Jenny Alversjö och Erik Videgård på intim middag

Nu syns nämligen vännerna ihop på en mysig och intim middag i Stockholm. Bilderna visar Jenny och Erik då de befinner sig på restaurangen och dricker vin.

”Japp vi pratar livet, mänsklighet och allt däremellan. Tycker så mycket om att fylla livsgapen med dig”, skriver Jenny på Instagram.

”Middag men Världens bästa Jenny på Röda Huset/Shibumi. Kändes som att vara turist i sin egen stad. Ärligt talat bästa servicen på väldigt länge. Vi smider planer! Spännande!!”, skriver Erik på Instagram.

I kommentarsfälten jublar följarna över Erik och Jennys fina relation.

”Ni två alltså. Älskar att se er tillsammans i rutan”, skriver en följare.

”Så mysigt. Vilket radarpar ni är”, hälsar en annan.

”Ni två är underbara ihop”, uttrycker sig en tredje.

FOTO: TV4Play / Instagram

Annons