LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Jenny Alversjös kaos i Nyhetsmorgon – efter långa uppehållet: ”Inte så nice”

18 aug, 2024
Jenny Alversjö Nyhetsmorgon
TV4:s Jenny Alversjö är ett fullblodsproffs i tv – men att vara lite rörig första dagen efter semestern hör liksom till...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jenny Alversjö om splittringen med sambon – så får hon ihop livspussletBrand logo
Jenny Alversjö om splittringen med sambon – så får hon ihop livspusslet

TV4-profilen Jenny Alversjö, 50, gör oss ofta sällskap i Nyhetsmorgon på helgerna där hon arbetar som programledare. Där har hon arbetat i flera år, och med tiden har hon kommit att bli en av tittarnas absoluta favoriter.

Men vi har inte sett Jenny i rutan på ett tag, vilket inte är så konstigt – hon har haft semester. Tills nu! Under söndagen gjorde hon sin debut efter en lång och härlig sommarledighet.

Jenny Alversjös tuffa start på Nyhetsmorgon – kaosiga morgonen

Och det märks att programledaren verkligen har checkat ut ur sina rutiner. Det blev nämligen en aning kaotisk start, något hon delat med sig av på sin Instagram.

”Tillbaka! Glömde skorna hemma, fick stryka skjortan två gånger och höll på att försova mig men annars gick precis allt som det skulle idag”, skriver Jenny i inlägget.

Annons

Paniken i henne var dock inget som märktes i programmet, och i kommentarsfältet är det nu många som uttrycker sin glädje över att den rutinerade tv-profilen är åter i tjänst.

”Det blev så bra. Du är bäst”, skriver en tittare.

”Jenny, du gjorde ett toppen program! Och fin som alltid”, utbrister en annan.

”Bästa Jenny. Välkommen tillbaka”, hälsar en tredje.

”Välkommen tillbaka så kul att se dig i programmet igen.”, skriver någon på Nyhetsmorgons officiella Instagram.

När Hänt når Jenny bekräftar hon att det trots den stressiga starten tycker det känns skönt med vardag igen.

”Har haft en underbar semester. Men det är också härligt att vara tillbaka!”, skriver programledaren till Hänt.

TV4-tittarens hårda ord om programledaren: ”Inte så nice”

Men inte alla är positiva såklart, när det kommer till att uttrycka sina åsikter på internet... Men det var inte den röjiga morgonen som denne missnöjda tittare lade märke till. Det var hennes ”snuskiga” beteende...

”Inte så nice kolla Videgård göra fina rätter och se Jenny pilla och plocka i allt med gaffeln hon haft i mun och äter med.”, skriver tittaren.

Huruvida man ska kunna smaka utan att få stoppa gaffeln i maten igen framgår dock inte...? Vi är i alla fall glada att proffsiga Jenny är tillbaka!

FOTO: TV4

Annons