LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024

Jenny Strömstedt slår sönder väggen – chocken mitt under Nyhetsmorgon

24 sep, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
Hantverkaren och familjen Wahlgrens allfixare, Emil Grönholm, gästade Nyhetsmorgon för att visa hur man lagar ett hål – till exempel ett sådant som en programledare orsakat.
– Kan vi laga det här?, säger Jenny Strömstedt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Pihlblad inte överens med Hänts reporter – hur uttalar man ordetBrand logo
Anders Pihlblad inte överens med Hänts reporter – hur uttalar man ordet

Snickaren Emil Grönholm, mer känd som ”emilfixar”, gör succé på Instagram och inspirerar ännu fler vardagsfixare i Nyhetsmorgon. I morgonshowen på TV4 förser han tittare och programledare med olika tips och tricks för vad du borde – och inte borde göra när du själv är i gång med hammare och spik hemma.

Emils mediala karriär tog fart på riktigt efter att han fixade de flesta snickerierna i villa Wahlgren. Han har byggt allt från Pernilla Wahlgrens, 56, ”kafferi” till trappor, pool, verandor och eldstäder.

Men när Emil träffar Jenny Strömstedt, 52, får hon varken hjälp med en pool eller veranda. Hon har nämligen slagit in väggen i studion.

Här slår Jenny Strömstedt hål i väggen i Nyhetsmorgon

Hantverkaren besökte Nyhetsmorgon för att demonstrera hur man reparerar ett hål i väggen. För att skapa ett hål i väggen att laga, ber han Jenny fatta hammaren och börja banka.

Annons

När Jenny Strömstedt slår in väggen i studion blir hon osäker hur de ska kunna fixa det här:

– Kan vi laga det här?, säger programledare Jenny Strömstedt.

Emil Grönholm, som håller en tavla med Jennys programledarkollega Steffo Törnquist på, berättar att många ofta bara hänger en tavla över hålet. Jenny Strömstedt känner sig förbryllad och undrar hur det hela kommer att sluta.

– Normalt är att man kanske hänger en tavla över hålet, men jag ska visa hur man kan laga det, säger hantverkaren Emil Grönholm.

Jenny och Emil fixar ett hål i väggen.
Tavlan med Steffo Törnquist på. FOTO: Skärmdump TV4

Då börjar han med att göra ett ännu större hål. I det nya stora hålet fäster snickaren en planka som han skruvar fast och i den en liten gipsbit som täcker hela hålet. Men sen ska det ju spacklas och målas och då har ”emilfixar” ett särskilt litet knep.

– Den bit som vi petade bort har jag då sparat. Så här har vi färgprovet som vi tar med till färgaffären, så har de en kamera och skjuter på den här, säger hantverkaren Emil Grönholm.

FOTO: Skärmdump TV4

Annons