ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Jesper Blomqvist inte nöjd med kärleken – avslöjar: ”Det är illa”

21 okt, 2024
Jesper Blomqvist har varit singel de senaste tre åren.
Nu berättar han att han gärna hittar kärleken snart igen.
– Jag känner absolut att jag vill dejta lite mer nu, säger Jesper till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jesper Blomqvist om bonusfamiljen: ”Kan tyvärr relatera”Brand logo
Jesper Blomqvist om bonusfamiljen: ”Kan tyvärr relatera”

Jesper Blomqvist, 50, är en av Sveriges mest framgångsrika fotbollspelare genom tiderna och har spelat i klubbar som Milan, Manchester United och Everton.

Trots att han la av redan vid 28 års ålder, på grund av en knäskada, så hann mycket åstadkommas. Jesper Blomqvist har varit med och vunnit såväl Champions league som Allsvenskan samt bronset i VM 1994.

Men detta är inte det enda han vunnit. Efter fotbollskarriären har han kammat hem vinsten i program som Let's dance, Hela Kändis-Sverige bakar, och Sveriges mästerkock.

Jesper Blomqvist är singel – efter uppbrottet från Erica

Det sistnämnda tyckte han var väldigt roligt, eftersom mat är Jespers stora passion, utöver fotbollen. Intresset för matlagning föddes under åren som Jesper bodde i Italien och det är även därför han driver restaurangen 450 Gradi som serverar napoletansk pizza.

Annons

Att Jesper jobbar mycket märks på flera sätt, som till exempel på kärleksfronten. De senaste tre åren har han varit singel efter uppbrottet från ex-flickvännen Erica som han träffade på Blocket när han köpte en tv-bänk.

När Hänt träffar Jesper på hans restaurang berättar han om sin kärleksstatus.

– Jag har varit singel i nästan tre år nu. Så det är ett bra tag. Jag har jobbat extremt mycket och verkligen inte haft tid att dejta. Så det är illa, men nu känner jag att jag det går inte att bara jobba här i livet, så nu försöker jag "jobba lite mindre och lite mer fritid". Lite mer dejting då.

Då vill Jesper Blomqvist hitta kärleken

Några dejting-appar är dock ingenting för Jesper.

– Ja alltså jag har ju testat någon app, men jag känner väl inte att det riktigt är min grej. Jag är mer för att ses face to face och sitta och äta och dricka något, säger Jesper och tillägger:

– Men det gäller bara att ta sig lite mer tid och det är dags nu.

Med andra ord är Jesper redo för att hitta kärleken nu.

– Ja men jag känner nog nu att jag vill det. Sedan är jag ju kräsen och sådär men jag känner absolut att jag vill dejta lite mer nu, säger Jesper till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Hänt

Annons