LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Jessica Almenäs olycka mitt under OS: ”Inte många hjärnceller kvar”

02 aug, 2024
Till vänster: Närbild Jessica Almenäs från OS-studion. Till höger: Jessica Almenäs, Johanna Fränden, Kim Andersson and Matilda Boson i OS-studion 2024.
Jessica Almenäs jobbar just nu med OS-sändningarna i Paris.
Men hennes sjätte dag i studion gick verkligen inte som tänkt.
”Inte många hjärnceller kvar”, skriver hon på sin Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jessica Almenäs om hälsan – nu berättar hon om skadan: ”Hoppas 2023 blir bättre”Brand logo
Jessica Almenäs om hälsan – nu berättar hon om skadan: ”Hoppas 2023 blir bättre”

Folkkära programledaren Jessica Almenäs, 48, började sin tv-karriär för över 20 år sedan inom travsändningar. Sedan dess har vi sett henne i flertalet program, så som Let's dance, Superstars och Love is blind, men också i flertalet sportsändningar.

Vid sidan av karriären lever Jessica tillsammans med partnern och sambon Patrik Fahlgren, 39. Tillsammans har de sonen Sam, 7, och sedan tidigare relationer har Jessica även sönerna Jack, 19, och Dylan, 14.

Just nu är Jessica en av dem som bevakar sommar-OS 2024 för Max, men på plats i Paris gick nyligen inte allt som planerat..

Jessica Almenäs olycka under OS i Paris

På sitt Instagram-konto berättar Jessica om sin sjätte dag i OS-studion, som blev något kaotisk.

Började med vattenläcka i garderoben mitt i natten. Hade vaktmästare på rummet som skulle fixa mellan 02-02.30. Jippi när man ska upp 7… Han tyckte att jag kunde ha alla kläder och skor på sängen istället för i garderoben om det var blött där. Tre timmars sömn och tidigare call time än vanligt. Var inte pigg!

Annons

Hon berättar vidare att det var svettigt att ha koll på handboll, hoppning och golf på samma gång, samtidigt som en tävling blev inställd så att de snabbt behövde komma på nytt innehåll. Men sändningen lyckades ändå, berättar Jessica.

Hade inte många hjärnceller kvar efter sändningen dock”, skriver hon vidare.

Till sist åskväder och hällregn över Paris och sprang 100 m fortare än Usain Bolt från bussen till hotellet. Men blev dyngsur ändå. Och nu väntar jag bara på att det ska börja droppa i garderoben igen.. ” avslutar hon inlägget.

Verkligen en minst sagt rörig dag!

Jessica Almenäs tidigare olycka – blind efter direktsändning

När Jessica tidigare gästade Sverigesradio P3 berättade hon att hon har varit med om en hel del i sin karriär under åren som gått.

– Let’s dance har jag gjort med influensa, 40 graders feber och magsjuka. Jag hade halsfluss när jag gjorde fotbolls VM en gång, en gång tappade jag rösten i en travsändning och fick gå till veterinären och fick en kortisonspruta i röven!

Det hon aldrig kommer glömma är när hon gjorde olympiatravet år 2009 och blev brännskadad av en kamera, där huden i ansiktet brändes sönder och trillade av.

– Jag brände sönder hornhinnorna i båda ögonen, det var som att någon hade hällt små glasbitar i ögonen. Så jag låg i ett rum och var blind i en vecka. Jag tålde inte ljus och kunde inte öppna ögonen och var tvungen att ha något för ögonen. Solglasögon i ett halvår, berättade hon.

FOTO: TT

Annons