LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Jessica Almenäs rop på hjälp – kan inte dölja det längre: ”Kämpar”

22 sep, 2024
jessica almenäs ser utmattad ut
Jessica Almenäs har jobbat hårt hela sommaren – och det ser inte ut att bli en lugnare höst.
För Hänt berättar programledaren nu om problemen med hälsan...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jessica Almenäs om hälsan – nu berättar hon om skadan: ”Hoppas 2023 blir bättre”Brand logo
Jessica Almenäs om hälsan – nu berättar hon om skadan: ”Hoppas 2023 blir bättre”

Jessica Almenäs, 48, är en av Sveriges största programledare, med bland annat Let's dance, Superstars och Love is blind i bagaget. Mest av allt älskar hon sport, och i somras fick hon chansen att leda OS-studion tillsammans med kollegorna Jonas Karlsson, 47, och Karin Frick, 44.

Drömjobb, ja – men det var inte bara en dans på rosor. På sin Instagram berättade hon mellan sändningarna hur tungt det faktiskt var.

– Tröttheten börjar göra sig lite påmind här. Jag går runt lite som att jag börjar känna mig lite sjösjuk hela tiden. Som att marken liksom svajar lite. Det blir väl så när man har sömnbrist, och ja jag är ganska trött i huvudet. Hjärnan är trött. Men nu är vi ju nästan i mål så det är bara att kämpa på, sade Jessica exempelvis i händelse då.

Annons

Jessica Almenäs mående efter tuffa perioden: ”Sliten fortfarande”

När Hänt under fredagskvällen stötte på programledaren, ute på nyöppningen av Villa Foresta på Lidingö, berättar hon att tiden satt sina spår.

Hur mår du Jessica, har du återhämtat dig efter OS ännu?

– Knappt faktiskt. Jag är ganska sliten fortfarande. Men det är bara att jobba på, jag har mycket jobb. Jag kämpar, svarar Jessica och fortsätter berätta:

– 17 dagar i rad sände vi, men sedan var vi där i tre veckor. Det var ju jobb i princip dygnet runt så det är klart att det sliter. Men när man är inne i bubblan så går det ändå bra, men sedan när man kommer ut ur den så känner man att jag är jättejättetrött.

jessica almenäs
Jessica Almenäs på Villa Foresta.

Hur var det att komma hem efter den perioden?

– När man jobbar sådär så hinner man liksom inte tänka så mycket på hur det är hemma, utan då är det ju bara OS helt enkelt. Men det var jättemysigt att komma hem och träffa barnen. Jag kom ju rätt in i skolstarten när jag kom hem så det var mycket att göra där också.

Fler stora projekt på gång

Jessica är onekligen en kvinna mitt i livet – fullt upp med både karriär och familjeliv. På gott och ont...

– Jag spelar in Superstars nu i höst, jag kör fotboll på Disney+, det är Europa-leauge, jättekul. Så det är ganska fullt upp skulle jag säga, jag jobbar typ hela tiden.

Men ska du inte försöka dra ner lite då?!

– Nej, men det hinner jag inte med!

Ta hand om dig fina Jessica!

FOTO: Hänt, TT

Annons