LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Jessica Almenäs väljer trav-tv före kärleksmys

22 jun, 2016
author Hänt
Hänt
Jessica Almenäs kunde inte hålla sig undan att titta på en travsändning hemma i Sverige från kärlekssemestern i Berlin. Pojkvännen Patrik Fahlgren fick en chock.
Annons

För programledaren Jessica Almenäs, 40, har det i 14 år varit en självklarhet att leda tv-tittarna genom Elitloppssändningen i TV4. Trots att hon nu lämnat trav-tv var det omöjligt för henne att helt släppa taget. Inte ens under kärlekssemestern med sin handbollsspelande pojkvän Patrik Fahlgren, 30, kunde hon hejda sig.

LÄS OCKSÅ: Jessica Almenäs frustration: ”Distansförhållande = bittersweet”

Jessica Almenäs gillar trav.

Under parets weekend till Berlin tyckte Almenäs att hon kunde förena nöje med ännu mer nöje. Under deras romantiska utflykter hade hon nämligen satt ett larm på mobilen för att inte missa sändningarna.

Annons

Pojkvännen var inte fullt så entusiastisk.

– Han höll på att dö. Han sa “du skämtar!?” Nu är ju vi i Berlin och ska göra grejer, berättar hon i podcasten “Träningspodden“.

Förhållandet med pojkvännen Patrik var länge hemligt men i januari i år avslöjade Almenäs kärleken via en Instagrambild på dem med texten “Med min älskling”.

2014 separerade Almenäs från den norske hoppryttaren Tony Hansen, 37 som hon har sonen Dylan Hansen, 7, med.

Av Caroline Ego
Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons