LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Jessica Andersson sängliggande – läskiga skadan mitt i Diggiloo-turnén: ”Det sa PANG”

07 aug, 2024
Jessica Andersson Diggiloo
TT & TV4
Mitt under den intensiva Diggiloo-turnén har Jessica Andersson åkt på ett rejält bakslag.
Nu berättar hon om den smärtsamma skadan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför lämnar Robin Bengtsson Diggiloo: ”Inte i år”Brand logo
Därför lämnar Robin Bengtsson Diggiloo: ”Inte i år”

Nöjesinstitutionen Diggiloo tycks aldrig tappa fart. Med namn som Anders Bagge, 56, Andreas Weise, 37, Wiktoria, 27, och Liamoo, 26, rullar turnébussen i rask takt runt till svenska städer.

Nästa föreställning äger rum på fredag i Kristinehamn och dagen efter intar Diggiloo-gänget Uppsala.

Artisten om hennes hälsa: ”Hormonell och känslig”

En av stjärnorna som är med ute på turnén är Jessica Andersson, 50. Hon slog igenom i programmet Fame Factory 2002 och vann sedan Melodifestivalen redan året efter.

Sedan dess har det hunnit bli många år ute på vägarna med Diggiloo-gänget, och så även i år alltså.

Men att turnera är kanske inte lika enkelt som det alltid varit för stjärnan. Hon har hunnit fylla 50 år och visst gör åldern sig påmind ibland.

– Just nu är jag inne i en ålder då jag är väldigt hormonell och känslig. Jag kan knappt se bilder på mig själv och tycker aldrig att de blir bra. Har man haft lite dålig självkänsla och självförtroende är det inget som bara försvinner, har hon tidigare sagt om sitt åldrande till Amelia.

Annons

Jessica Anderssons kris – mitt under Diggiloo-turnén

Nu har hon åkt på ett bakslag när det kommer till hälsan. Hon berättar för sina följare på Instagram:

”I tisdags morse sa det PANG 💥 i min rygg när jag skulle lyfta in en resväska i bilen för att åka till Öland .Sen dess har jag haft ont , det har gått bra när jag har stått på scen men att resa sig efter stillasittande och komma ur sängen på morgonen har varit en pina .😟”, skriver hon på sin Instagram.

Detta sker alltså mitt under brinnande Diggiloo-turné. Men enligt Jessica ska det inte vara någon fara att fortsätta leverera storslagna shower från scenen.

Hon har nämligen tagit experthjälp för att få bukt med problemet.

”Jag är såå tacksam ..🙏 ryggen känns mer rörlig och smärtan har avtagit något, jag är redo för Diggiloo i Vänersborg ikväll!”, fortsätter hon.

FOTO: TT / TV4

Annons