LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Nyskilda Jessica Folcker efter två skilsmässor – vill gifta sig igen: ”Jag älskar det”

02 okt, 2024
Jessica Folcker är högaktuell med showen Spice up your life!. Nu berättar hon hur hennes eget kärleksliv ser ut.
– Livet pågår och jag lever mitt liv här och nu, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvist och dottern Zoe strålar på röda mattanBrand logo
Carola Häggkvist och dottern Zoe strålar på röda mattan

I vår drar Jessica Folcker, 49, ut på vägarna tillsammans med Lina Hedlund, 46, Linda Pritchard, 41, och Wiktoria Johansson, 27, med showen Spice up your life!. Det hela är lite inspirerat av Spice girls och storhetstiden på 90-talet men det finns stor chans att super-gruppen kommer lägga till sin egen "touch" också.

– Någon briljant person satte ihop oss helt enkelt och det är vi så tacksamma för. För mig var det verkligen att när jag hörde att det var Jessica, Linda och Wiktoria så var det bara ”yes!”, säger Lina Hedlund till Hänt och fortsätter:

– Vilka underbara kvinnor, supersångerskor och ja, det här blir så kul!

Så blir turnén Spice up your life

Turnén drar igång i vår och man kommer kunna se Spice up your life i massa olika städer, bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö.

Annons

Alla har också fått ett eget namn för sin roll i gruppen. Lina är Glam-spice, Linda är Diva-spice, Wiktoria är Pop-spice och Jessica är Original-spice. Men att tjejerna fått de här namnen är faktiskt ingenting som de visste om, förrän nu!

– Nej! Vi fick veta dem precis faktiskt, säger Linda till Hänt.

– Ja, vi var lite nervösa när vi fick höra att vi fått namn utan att vi fått godkänna! Men det känns som att vi är ganska rörande överens om att vi trivs med våra namn. Det känns bra, konstaterar Lina.

Jessica Folcker om kärlekslivet – är singel

Under intervjun kommer vi även in på relationer. Både Lina och Linda är förlovade och Wiktoria har en pojkvän i USA. Jessica har varit gift två gånger och hon är mamma till fyra barn. Nu berättar Jessica att hon är singel sedan skilsmässan från exmaken för ett drygt år sen.

– Jag har varit gift två gånger och skild två gånger också, säger Jessica till Hänt.

Annons

Däremot rekommenderar Jessica att gifta sig, trots att hon gått igenom två skilsmässor.

– Ja, jag rekommenderar det! Och kanske kommer jag gifta mig igen en tredje gång, för jag älskar det och jag tror på kärleken. Men funkar det inte kärleksmässigt, så funkar det inte. Då måste man gå vidare i livet och inga ”big dramas” om det, utan så är livet, säger Jessica och fortsätter:

– Livet pågår och jag lever mitt liv här och nu. Men nej, det är lugnt i mitt liv just nu.

Du är singel?

– Ja, säger Jessica.

– En liten stund till. Sedan kommer hon att komma och spice up your life!, säger Lina och alla brister ut i skratt.

FOTO: Johan Jeppsson/TT, Karin Törnblom/TT

Annons