LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Jill Johnson kan inte bo hemma – lyxlivet med kärleken: ”Får inte ihop det”

03 sep, 2024
Jill johnson och pojkvännens nya hem
Jill Johnson har återvänt till sin hemstad Ängelholm – efter 26 år på annan ort.
Nu berättar countrysångerskan om det nya, tredje boendet, tillsammans med sambon Mattias Elg!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jill Johnson om showen: ”Simply The Best”Brand logo
Jill Johnson om showen: ”Simply The Best”

Den folkkära countrysångerskan Jill Johnson, 51, var tidigare gift med musikern Håkan Werner, 62. Efter 18 år tillsammans valde makarna att gå skilda vägar. Tillsammans har ex-makarna de två döttrarna Havanna, 19, och Bonnie, 13. Relationen med Håkan fick också artisten att göra något hon aldrig hade tänkt – flytta från sin hemstad Ängelholm under hela 26 år.

Jill Johnson om stundande bröllopet – lyckan med kärleken

Nyligen har hon nu flyttat tillbaka, tillsammans med nya kärleken Mattias Elg, 49. Deras relation offentliggjordes år 2018, då de dök på utdelningen av Polarpriset tillsammans. Sedan dess har de hunnit förlova sig, och planer om bröllop finns ”absolut”, sade countrystjärnan i en intervju med Hemtrevligt tidigare i år.

Annons

– Jag ser jag fram emot att samla alla våra vänner från Jämtland till Skåne. Det skulle kännas som en ynnest att få gifta sig igen, säger Jill till tidningen.

Utöver det nya huset i Ängelholm, har paret sedan två år tillbaka en lyxig fjällstuga i Jämtland.

”Vi har ju bott och bor på flera ställen, m barn i norr och söder, men snart landar vi i det bästa av två världar. Inte bara i Skåneland, utan även i vackra Jämtland. Tittar till nybygget av fjällboendet!”, skrev Jill år 2022 i inlägget.

Jill Johnsons lyxliv – äger tre bostäder runtom i Sverige

Men inte räckte det! I en ny intervju med Amelia berättar Jill att det finns ett tredje boende.

– Jag bor mest i Ängelholm, men också lite i Stockholm och Jämtland. Som sagt, man får planera och ibland får man inte ihop det, säger hon till tidningen.

På frågar hur det går ihop svarar 52-åringen att det inte alltid är lätt, men att hon har sina taktiker.

– Efter bästa förmåga, genom planering, att visa kärlek och att försöka vara närvarande även om man inte är där. Att vara tillgänglig är alltid ambitionen.

FOTO: Hänt, Instagram

Annons