LÄS MER:Bianca IngrossoPernilla WahlgrenMelinda JacobsE-typeSå bor kändisarnaExklusivt på HäntHänt på TikTok

Jonna Lundell har fått nog – Joakim gör sig av med allt: ”Problemet är…”

12 jul, 2024
Den framgångsrike Youtube- och tv-personligheten Joakim Lundell lever ett liv i lyx med märkeskläder, dyra klockor och väskor.
Men nu har han bestämt sig för att sälja allt – något som oroar hustrun Jonna då det blir stökigt i hemmet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joakim och Jonna Lundell avslöjar prislappen på lyxvillan: ”Vem har råd?”Brand logo
Joakim och Jonna Lundell avslöjar prislappen på lyxvillan: ”Vem har råd?”

Joakim ”Jocke” Lundell, 38, och hustrun Jonna Lundell, 30, har byggt upp ett riktigt imperium och är några av Sveriges absolut största profiler på sociala medier.

Flera gånger i veckan släpper de videos på sin Youtube-kanal Familjen Lundell där man får följa med på deras roliga upptåg i vardagen. Och de uppdaterar ofta på sina Instagram-konton.

Nyligen berättade Joakim på sin story att han gör sig av med alla sina märkeskläder – något som kan få Jonna att se rött.

Joakim säljer alla sina märkeskläder – Jonna har fått nog

Det är ingen hemlighet att Joakim och Jonna Lundell har det gott ställt rent ekonomiskt.

För några år sedan visade Joakim upp hela sin garderob i en vlogg och räknade ut att alla hans märkeskläder, dyra klockor och väskor nådde upp till ett värde på otroliga 3.792.000 kronor!

Den videon är som sagt några år gammal, så man kan nog anta att Joakims garderob är mer värd idag. Men nu har Youtube-profilen bestämt sig för att göra sig av med allt.

Annons

– Som ni vet har jag sagt att jag ska göra mig av med alla mina märkeskläder typ, och jag har samlat ihop allt i två stora säckar. Problemet är att jag inte kommit igång med att sälja av allting, det har alltid varit en inspelning, möten eller att vi ska åka iväg, säger Joakim på sin Instagram-story.

Joakim Lundell visar upp sina märkeskläder i en vlogg.YouTube / Familjen Lundell

Jonna däremot verkar ha tyckt att det varit jobbigt med alla säckar med kläder som tagit upp plats i hemmet. Men Joakim förklarar att han äntligen har tid nu att ta tag i försäljningen.

– Men idag har jag ingen inspelning, inga möten och är typ ledig. Så jag tänkte ta tag i det, dels så att jag slipper bli mördad av Jonna, för dessa säckarna bara flyttas runt till nya ställen hela tiden, berättar Joakim på sin Instagram.

Joakim Lundells klocka.YouTube / Familjen Lundell

Jonna Lundells gravidbesked: ”Inte färdiga”

Joakim och Jonna Lundell gifte sig under 2016 och två år senare kom deras dotter Lunabelle, 5, till världen. Därefter har paret även fått sonen Lionel som fyller fyra i sommar.

Annons

Och nyligen kunde Jonna även avslöja att hon kan tänka sig att skaffa ett tredje barn ihop med Joakim!

Det är i podden Jocke & Jonna – Sanningen måste fram som Jonna berättar att hon slutat med preventivmedel och att de gärna välkomnar ett tredje barn till familjen snart.

– Ja, alltså den får komma när den kommer, vi är inte färdiga. Nej men så vi är såhär, händer det nu så händer det, säger Jonna och fortsätter:

– Alltså jag har inte haft skydd på ett bra tag. Men jag tror inte att jag har någon ägglossning. Jag hade ju inte det när vi försökte få barn innan, det kom vi fram till några år senare. Men då kom det ju igång och då blev vi ju gravida på första ägglossningen liksom. Sedan med Lionel hade jag ägglossning.

FOTO: Youtube/Familjen Lundell, TT

Annons